icon

Testovanie/monitor verzus komparo v 9. ročníku

kobkag
15. jan 2026

Prosim vas, ak vam dieta robilo oba testy v 9. rocniku, kde mali lepsi vysledok? Chcem vediet, ci cakat zlepsenie alebo zhorsenie po kompare. Dakujem.

anonym_9a891b
15. jan 2026

V Kompare mal lepší výsledok.

lucik194
16. jan 2026

je uplne jedno ako napise komparo.

kedze mnohe SS beru do uvahy vysledok z T9 a ked ho napise dobre, moze ist aj bez prijimaciek......
takze za mna sustredit sa hlavne na T9, zistit ako ma dana SS kam sa hlasi podmienky.

kobkag
autor
16. jan 2026
@lucik194

je uplne jedno ako napise komparo.

kedze mnohe SS beru do uvahy vysledok z T9 a ked ho napise dobre, moze ist aj bez prijimaciek......
takze za mna sustredit sa hlavne na T9, zistit ako ma dana SS kam sa hlasi podmienky.

@lucik194 ja presne viem ake podmienky maju skoly na prijatie, mna zaujima len to, ci byva lepsi alebo horsi vysledok. Podla toho chcem odhadnut vysledok, aby sme vedeli kam dat prihlasky. A kedze vysledok kompara mame, ale T9 budeme mat az po odoslani prihlasok.

lucik194
16. jan 2026
@kobkag

@lucik194 ja presne viem ake podmienky maju skoly na prijatie, mna zaujima len to, ci byva lepsi alebo horsi vysledok. Podla toho chcem odhadnut vysledok, aby sme vedeli kam dat prihlasky. A kedze vysledok kompara mame, ale T9 budeme mat az po odoslani prihlasok.

@kobkag jaska, ale v celom okoli co to deti pisali, tak komparo bolo rozhodne lahsie, byvaju z neho lepsie vysledky ako z T9

anonym_4a736e
16. jan 2026

Tohto roku bolo komparo velmi narocne. A po nasich skusenostiach na nasej skoly, vzdy napisali lepsie monitor.

anonym_2f778b
16. jan 2026

@kobkag komparo je lahsie

letfenixa
16. jan 2026

Nedá sa to porovnávať. Komparo nepisu v takom strese ako Testovanie a príklady bývajú iné.

simca06022011
16. jan 2026

No dcera hovorila, ze komparo je tazsie, a teraz som sa jej spytala.. ze ako.. ved tu pisu opak zeny.. tak povedala ze nie, ze T9 byva lahsie.. a teda ja sa k tomu priklanam, lebo komparo tento rok urobila matiku len na 55% ale bez pripravy pred rokom sme ratali monitor, aj v skole im uz davali cvicne testy myslim, na zaciatku roka a mala 70-80% vzdy z matiky. Bez pripravy...
Mozno je to rovnake len tym detom to pride ine, staci ak su trosku inak formulovane otazky 🙂 vedomosti by sa tam mali uplne rovnake porovnavat.

gabika99
16. jan 2026

Dcera je deviatacka, ucitelia v skole hovoria, ze komparo je tazsie, T9 lahsie. Aj vysledky vsetkych z kompara boli nie velmi dobre. A este im hovoria, ze prijimacky su vraj este lahsie ako T9.

avanka
19. jan 2026

@kobkag mám deviataka, tento rok bolo komparo náročné, vravela to aj slovenčinárka, že mali s niektorými úlohami problém. teraz, keď si robí testy skúšobné, všetky má nad 80 percent a viac