Ako je to so snehom a cestami v Tatrách?
21. nov 2024
Ahojte,
Ideme na wellness pobyt od nedele do utorka, chcela som sa opýtať, najlepšie niekoho odtiaľto, ako je to momentálne so snehom a cestami? 😁 počasie som pozerala, ale pre istotu sa opýtam.. mám len obavy, či moje auto so zadným náhonom nás dostane do cieľovej destinácie alebo ostaneme visieť niekde na kopci 😁 som zvyknutá na každé počasie na rovine, aj na auto, ale v Tatrach sme spolu ešte neboli, tak radi by sme tam aj došli 🤣 dakujem 🙂
@nicoletta98 ak by si sla dnes vecer, asi by si ten okruh nepresla. Strasny lad, zladovately sneh, posyp ziaden, auta zosuchnute v boku..neviem,ci vobec niekedy som videla tak zle cesty. V nedelu to bude isto v poriadku. Ma snezit len do zajtra.

@nicoletta98 Odporučam hlavnu cest z dialnice (poprad západ) - tam zijdeš dole a ideš smer smokovce. Akurat hore môže šmykať tesne za prechodom cez električkove priecestie. Potom maš viacmenej dole z kopca až do lomnice. Sem-tam nejaka zatačka. z lomnice do ždiaru prideš na križovatku cesty, ktora ide zo spiskej belej a dávaš prednosť (pozor na to, je to dosť strmo z kopca), že tam dakomu nevbehneš do usmevu. No a zbytok už su normalne cesty, sem tam kopce, ale nič hrozne.