icon

Ako overujú vek detí v hoteli Permon?

poleva
13. mar 2024

Ahojte mamičky , neviete akou formou overuju v Permone vek u detí..Objednávku idem robiť mailom😊Pýtam sa preto, lebo známy bol v inom hoteli a nadiktoval že dcerka ma 7 rokov..Do 6rokov by mala zľavu..Keď tam prišiel, vek dcerky nikto nezisťoval.Ďakujem za postrehy😊

personality
13. mar 2024

Však keď priznali vyšší vek, tak na čo by to zisťovali?

belllinka
13. mar 2024

@personality ale ona ich chce tentoraz oklamať 🙂 tak sa pýta, či môže

personality
13. mar 2024

@belllinka ja chápem čo sa pýta. Ale v jej prípade môžu žiadať overenie veku do 6r, keďže sa chce prezentovať do tohto veku.

belllinka
13. mar 2024

@personality Podľa mňa to robia iba tak námatkovo. Našu dcéru neoverovali. Ja by som na takéto klamstvo asi nemala nervy 🙂 Hanba na 100 rokov, keď im na to prídu.

poleva
autor
13. mar 2024

@belllinka nik nechce klamať😁ide tu o to ze zlava je do 6 rokov...a budu mat dieta prave 6 rokov asi tak mesiac...tak ci pytaju preukaz poistenca alebo co

majlo1234
13. mar 2024

Ja si myslim, ze dieta ma sest az kym nema sedem😂takze ste ok

belllinka
13. mar 2024

@poleva A dokedy by sa podľa teba mal tolerovať vek 6 rokov? Mesiac po narodeninách? Dva mesiace? Potom sa ozve ďalšia, čo napíše, že nechce klamať, ale dcérka má "iba 3 mesiace po narodeninách". Akože pozerala som tie ceny, na 2 víkendové noci to robí asi 10 eur rozdiel. Fakt ti to stojí za to?

luliu
13. mar 2024

@poleva overujú kartičku poistenca

poleva
autor
13. mar 2024

@luliu ďakujem pekne😉este uvidim ci vobec tam pojdeme..s cenami velmi isli hore...ďakujem

poleva
autor
13. mar 2024

@majlo1234 veď prave😉

sherynkamalinka
13. mar 2024

mne nikdy neoverovali dieta...aj ked vyzeral starsi na svoj vek, nikdy nik nepytal doklad

poleva
autor
13. mar 2024

@sherynkamalinka dakujem za prispevok😉este sa rozhodneme..ci vobec tam

brezza
13. mar 2024

@poleva boli sme minuly mesiac a pytali obciansky alebo preukaz poistenca oboch deti. A bolo to uvedene aj v objednavke, ze to pri prichode to budu ziadat na recepcii.

martinecka1
13. mar 2024

kartička poistenca

poleva
autor
13. mar 2024

@belllinka urcite to nie je 10 eur..a nik sa tu nebavi o pobyte na 2 dni...ja som dala konkretnu otazku a ty píses o niecom uplne inom...nevies ani kolki planujeme ist ani nic blizsie,ak by islo o 10 eur nebudem tu pisat a pytat sa a nieto este riesit.Ak si v Permone nebola, neviem.naco to komentujes..Ja som sa pytala na Permon.

poleva
autor
13. mar 2024

@brezza dakujem..Napisem mail, a spytam sa rovno, ze ideme vacsia partia ci nevedia urobit malu zlavu..Ale skor nie si myslim..Kazdopadne dakujem za prispevok

belllinka
13. mar 2024

@poleva bola som v Permone a nič nepýtali.
Lebo tvoja logika, že neklameš lebo to bude mesiac po narodeninách, je dosť mimo

poleva
autor
13. mar 2024

@belllinka ja som sa pytala na skusenosti inych..to je vsetko..pekny deň😉

ajka0207
13. mar 2024

@poleva keďže zľava je do šesť rokov a on nahlásil sedem rokov, tak samozrejme že neoverovali vek kvôli uplatneniu zľavy. Je to podobné ako keď si kúpiť celý lístok na vlak, tak nikto neoveruje či si dospelá, ale keď si kúpiš detský tak overujú či dospelá nie si. A štandardne sa pýtajú na dátum narodenia a overujú podľa preukazu poistenca.

brezza
13. mar 2024
deedol
13. mar 2024

chodime pravidelne, vzdy si pytaju karticku poistenca alebo OP syna.

luliu
13. mar 2024

@poleva raz keď má dieťa daný vek, tak nebudem hľadať cestičky ako oklamať a či sa to dá. Za mňa hanba

ysseba
13. mar 2024

Baby ja by som sa chcela opýtať na Permon ako taký. Mávajú tam nejaký animačný program pre deti? Nejaké tvorivé dielne, večerný program pre deti? Viete niekto porovnať Permon a hotel Chopok?

deedol
13. mar 2024

@ysseba ano, ale mimo sezony a prazdnin len cez vikendy. V lete stale. Vecer disco a kviz. S chopkom neviem porovnat, ale s trinity ano a je to podobne

ysseba
18. mar 2024

@deedol ďakujem za odpoveď 🙂