Ako overujú vek detí v hoteli Permon?
Ahojte mamičky , neviete akou formou overuju v Permone vek u detí..Objednávku idem robiť mailom😊Pýtam sa preto, lebo známy bol v inom hoteli a nadiktoval že dcerka ma 7 rokov..Do 6rokov by mala zľavu..Keď tam prišiel, vek dcerky nikto nezisťoval.Ďakujem za postrehy😊
@personality ale ona ich chce tentoraz oklamať 🙂 tak sa pýta, či môže
@belllinka ja chápem čo sa pýta. Ale v jej prípade môžu žiadať overenie veku do 6r, keďže sa chce prezentovať do tohto veku.
@personality Podľa mňa to robia iba tak námatkovo. Našu dcéru neoverovali. Ja by som na takéto klamstvo asi nemala nervy 🙂 Hanba na 100 rokov, keď im na to prídu.
Ja si myslim, ze dieta ma sest az kym nema sedem😂takze ste ok
@poleva A dokedy by sa podľa teba mal tolerovať vek 6 rokov? Mesiac po narodeninách? Dva mesiace? Potom sa ozve ďalšia, čo napíše, že nechce klamať, ale dcérka má "iba 3 mesiace po narodeninách". Akože pozerala som tie ceny, na 2 víkendové noci to robí asi 10 eur rozdiel. Fakt ti to stojí za to?
mne nikdy neoverovali dieta...aj ked vyzeral starsi na svoj vek, nikdy nik nepytal doklad
@sherynkamalinka dakujem za prispevok😉este sa rozhodneme..ci vobec tam
kartička poistenca
@belllinka urcite to nie je 10 eur..a nik sa tu nebavi o pobyte na 2 dni...ja som dala konkretnu otazku a ty píses o niecom uplne inom...nevies ani kolki planujeme ist ani nic blizsie,ak by islo o 10 eur nebudem tu pisat a pytat sa a nieto este riesit.Ak si v Permone nebola, neviem.naco to komentujes..Ja som sa pytala na Permon.
@poleva keďže zľava je do šesť rokov a on nahlásil sedem rokov, tak samozrejme že neoverovali vek kvôli uplatneniu zľavy. Je to podobné ako keď si kúpiť celý lístok na vlak, tak nikto neoveruje či si dospelá, ale keď si kúpiš detský tak overujú či dospelá nie si. A štandardne sa pýtajú na dátum narodenia a overujú podľa preukazu poistenca.
chodime pravidelne, vzdy si pytaju karticku poistenca alebo OP syna.
Baby ja by som sa chcela opýtať na Permon ako taký. Mávajú tam nejaký animačný program pre deti? Nejaké tvorivé dielne, večerný program pre deti? Viete niekto porovnať Permon a hotel Chopok?

Však keď priznali vyšší vek, tak na čo by to zisťovali?