Ako riešiť zle zvolenú hotelovú rezerváciu?
Čaute, s priateľom sme rozmýšľali, že pôjdeme niekam na noc cez víkend (jeho nápad). On kukal nejaké hotely a bookol nejaký, s tým, že 2 noci na jednu osobu vychádza 70€. No lenže to je rezervácia bez storna, takže sa nedá zrušiť. Až potom ako to bookol sa pozrel na google recenzie a zistil, že hotel má 2.7 hodnotenie a sú tam samé katastrofálne recenzie. A po tomto sa mi tam fakt nechce ísť a ešte za to platiť 70€ proste, vyhodené peniaze a ešte aby som si odtiaľ domov nedoniesla ploštice. Som hrozne naštvaná, že si to nekukol vopred, ja vždy keď rezervujem, tak si pozerám recenzie atď... Na druhú stranu sa snažil asi spraviť niečo pekné, ale nevyšlo mu to. No a čo mám teraz robiť? Teda sa zaťať, ísť tam a poslať mu tých 70€ alebo mám mu na to niečo povedať, vynadať mu? On je hrozný v tomto, že keď spraví nejakú blbosť, tak o sebe prehlasuje ako sa strašne nehodí na vzťah, vždy všetko pokazí, aj keď sa snaží atď... Nechcem, aby mal také myšlienky, len túto mi príde, že to fakt pokašľal ach jaj
Ja by som išla a možno to ani nebude také hrozne. Na druhej strane..za 70 eur na dve noci,čiže na noc to je 35 eur... logicky sa nedá čakať extra super luxus,to je skôr nejaká "lepšia"turistická ubytovňa,takže už vopred ste mohli tušiť,že to nebude 5*hotel s raňajkami 😃.
nie ze sa nehodi na vztah, ale jednoducho ked nie je schopny urobit rezervaciu na normalnom mieste, nech ta poziada o pomoc, pozriete to spolu a nieco vyberiete. Nech akceptuje, ze su veci, ktore nezvladne. Ty rovnako nevies vsetko, nikto nevie vsetko.
ked uz je to zaplatene, tak chod, ak to bude nafigu, aspoñ sa do buducna uvedomi
Vo väčšine hotelov sa platí za 1 noc viac, ako tu za dve, ale nemusí to byť zlé, najprv ste sa mali obaja dohodnúť či vám toto vyhovuje.
Tak buď prídeš zbytočne o 70 eur alebo vyskúšaš a užiješ si pobyt vrámci možností. Extra drámu by som z toho nerobila.
Prečo hned vynadat? 🤦🏻♀️
Šla by som, aj tak sa snad nebudete 3 dni valat na hoteli, ale budete trávit vacsinou času niekde preč, nie?
Za mna sa vobec nic hrozne nestalo, 35 eur na noc je dnesnej dobe směšná suma. Máš do buducna poučenie, že ak mu v niecom neveris, alebo si on sám neveri, tak budete riesit spolu.
Nerobila by som z toho draaamu….chod a hotovo. Veď hádam nebudeš cely deň ležať v hotely ale budete behať kade tade a urobíte si pekný deň
Raz sa na tom ešte aj zasmejete
Neviem teda čoho sa týkali tie zle recenzie, ale pre tvoje upokojenie ,raz sme si vybrali ubytko v Taliansku lebo malo 4,7 z 5 recenzie a bola to katastrofa,
Chlapovi by som nevynadala, mal aspoň snahu ...veď choďte tam a a uvidíte. Nebudete predsa celý deň zavretý v hoteli. A keď to bude až taká katastrofa vždy sa môžete vrátiť.
Aj keď teda tá cena vám mohla byť hneď podozrivá, 70e na dve noci pre dvoch, nemôžeš čakať luxus
Ake si to urobite, take to budete mat. Moze to byt dobra dovolenka aj uplne na hovno. Je to na vas
Pošli link na hotel.
Neviem teda čoho sa týkali tie zle recenzie, ale pre tvoje upokojenie ,raz sme si vybrali ubytko v Taliansku lebo malo 4,7 z 5 recenzie a bola to katastrofa,
Chlapovi by som nevynadala, mal aspoň snahu ...veď choďte tam a a uvidíte. Nebudete predsa celý deň zavretý v hoteli. A keď to bude až taká katastrofa vždy sa môžete vrátiť.
Aj keď teda tá cena vám mohla byť hneď podozrivá, 70e na dve noci pre dvoch, nemôžeš čakať luxus
@sense 140€ pre dvoch na dve noci
Napis o aky hotel ide, mozno ho niekto pozna.
A nebude problem aj to, ze vobec musis platit?🙈Keby od teba nepytal za ubytko, sla by si?
zas 70€ na noc nie je zas nízka cena. kde je ten hotel? čoho sa tie recenzie týkali?
Čoho sa týkajú tie negatívne recenzie? Napíš názov hotela možno tam niekto z báb bol.
Ja by som išla a uvidela na mieste.
A nebude problem aj to, ze vobec musis platit?🙈Keby od teba nepytal za ubytko, sla by si?
@martinkatinka o to nejde, peňazí zarobím dosť, sama som sa ponúkla, že mu pošlem polku aby to nemusel celé ťahať sám
tak ked nejde o peniaze tak je to predsa jedno, nie?
ja by som tam nešla a ani by som mu žiadne peniaze neposielala.On to vymyslel,on to objednal,on to posral....
Nestresuj však tam zájdite a uvidíte možno to nebude také hrozné a prinajhoršom môžete odísť hocikedy 😁😁 možno sa aspoň zasmejete na tom 😁😁
Autorka , Ved posli Link Hotela. Nemusi to byt az take Strasne.
ukaz kam, ja by som isla, ale s dodatkom, ze nabuduce vyberam ja a ked chce urobit radost, nech dopredu zisti kde by si mala zaujem a ake recenzie su
Skúsila by som tam zavolať a poprosiť o storno s vrátením peňazí. Vyhovorila by som sa na pracovne povinnosti, alebo niečo podobne. Možno nepochodis, ale za pokus nič nedáš 🤷♀️
Nájdi si hotel rovnakého názvu v inom meste a povedz že si sa pomýlila...to by mohli pochopiť a vrátiť peniaze.
Daj aký hotel
Ide o hoţel cıty pısek 😆 vystrašili ma celkom recenzie, aj to, že majú bordel rezerváciách atď... No uvidíme. Vďaka za komentáre, budem sa to snažiť si užiť 😆
autorka - no fu tie recenzie, zober si radsej lieky na alergiu a vlastne postelne, ale prostredie vyzera byt pekne 🙂

darmo rit bit ked je posrata ako sa hovori... bud tam pojdete, alebo 70€ fuc... treba si davat vacsi pozor...a plostice si z hotela s naprd hodnotenim nedonesies... paradoxne maju radi cisto, nie spinu... to su svaby :D