Cena ubytovania na Slovensku počas jarných prázdnin
Dlhšie sme neboli v horách naposledy v letnom období v slovenskom raji.Hladala som na 4-5 noci najlepšie penzión aspoň s ranajkam.Prezila som šok aké ceny pýtajú iba za ubytovanie.Uz som znížila latku, že pozriem aj ubytovanie na súkromí veď aj tak tam pôjdeme len spat a kvôli bazénu či bowlingu môžeme chodiť inam.Mame 15 r syna a teda neviem či som z lacného kraja, ale 90 eur noc bez stravy je bežná cena?
Veď to musím rátať ešte xy za stravu, nejaký termál, zámok, benzín bežne vreckové.Uz som pozerala aj zlavomat som znechutená a nie som ochotná za pár noci vyhodiť toľko peňazí.Tak sa to zmenilo sa 2,3 roky či som zle hľadala?A to pozerám Martin, Žilinu, Oravu nie Vysoké Tatry.Orava súkromie koberce, posteľné prádlo z roku pána, červené malovky a ceny ako nenormálne.Par km odtiaľ Poľsko uvažujem, že pozrieť niečo tam.Tak ma dajte do reality sú také ceny, lebo len večer som začala pozerať a len mi to pokazilo náladu, že na čo sa mám pripraviť.Ked mám dať 800 eur radšej budeme doma🙂)
Podeľte sa o príjemné miesto kde sa vám páčilo nebudeme lyžovať.Pozerala som Gadersku dolinu a okolie ešte sme tam neboli, ale som prístupná kdekoľvek len nie Ždiar, Muráň to už máme ďaleko.Vobec to nemusí byť vychytené miesto