Cesta vlakom s deťmi - prestup v Košiciach
Ahojte baby, budem cestovat vlakom, chcem sa opytat tie ktore cestujete, prestup bude v Kosiciach, zvyknu pristavovat vlaky vedla seba ked napr. jeden pride a do druheho musim prestupit alebo treba hladat a prechadzat odkial pojde?Mam na prestup 7 minut, dve deti a batozinu tak ci je realne to stihnut alebo az dalsim.
Obávam sa že je to nereálne, nakoľko vlaky meškajú skoro stále...a ak by aj nemeskali tak 2 deti a batozina ...fuuu
v ich aplikacii ked kupis listok vidis nastupiste a kolaj
Obávam sa že je to nereálne, nakoľko vlaky meškajú skoro stále...a ak by aj nemeskali tak 2 deti a batozina ...fuuu
@lasona dakujem
v ich aplikacii ked kupis listok vidis nastupiste a kolaj
@mamina7070 aku maju apku prosim?Dakujem
@anonym_autor takto to naozaj nefunguje, veď x ľudí ide na rôzne vlaky, či myslíš, že kvôli tebe dajú vlak na vedľajšiu koľaj?
@luliu predstav si nemyslim, slusne sa pytam.
@anonym_autor na toto ti nikto neodpovie. Navyse, tych prestupovych možnosti je viac, než len tvoja. A o nej ani nic nevieme.
Priklad: ked prichadza rychlik z BA do ZV, oproti na nástupišti je pripraveny osobák smer LC, aby mohli ludia prestupit a pokračovat dalej. Ten osobák na rychlik aj obvykle caka, ak má meskanie.
Je tvoja situacia podobná? Cestuješ nejakým "obvyklým" smerom?
@anonym_autor na toto ti nikto neodpovie. Navyse, tych prestupovych možnosti je viac, než len tvoja. A o nej ani nic nevieme.
Priklad: ked prichadza rychlik z BA do ZV, oproti na nástupišti je pripraveny osobák smer LC, aby mohli ludia prestupit a pokračovat dalej. Ten osobák na rychlik aj obvykle caka, ak má meskanie.
Je tvoja situacia podobná? Cestuješ nejakým "obvyklým" smerom?
@barka1 pojdem osobakom do Kosic a z Kosic musim prestupit na vlak do Trnavy.Ide kazdu hodinu a vraj listok mi bude platit tak nieje problem, len som chcela vediet ako to funguje.Dakujem za odpoved
Ideme vlakom a hlavne si kup miestenku potom nech nestojis pat hodin v chodbicke a naplanuj si to tak aby si mala na prestup viac casu chod skorsim osobakom alebo neskorsim rychlikom
nemozes byt nezodpovedna ked cestujes taku dialku a s detmi
normalne si to naplanuj kup miestenky na konkretny vlak a urcite sa nespoliehaj ze za sedem minut to stihnes osobak bude meskat a nestihas
nemozes byt nezodpovedna ked cestujes taku dialku a s detmi
normalne si to naplanuj kup miestenky na konkretny vlak a urcite sa nespoliehaj ze za sedem minut to stihnes osobak bude meskat a nestihas
@mamina7070 oki dakujem pekne
@mamina7070 aku maju apku prosim?Dakujem
@anonym_autor ideme vlakom.sk
@barka1 pojdem osobakom do Kosic a z Kosic musim prestupit na vlak do Trnavy.Ide kazdu hodinu a vraj listok mi bude platit tak nieje problem, len som chcela vediet ako to funguje.Dakujem za odpoved
@anonym_autor listok na rychlik ti plati, ale miestenky nie. Osobaky pristavuju k inym nastupistiam ako stoji rychlik do Bratislavy. A na Tatran vrucne odporucam kupit miestenky, ked ides az do Trnavy
@anonym_autor na niektorych staniciach to tak robia ze vystupis a hned na vedl.kolaji je dalsi vlak. Vlaky na kratsie trate zvyknu cakat hlavny rychlik BA-KE. Naposledy sme boli tuto trasu v juni a nemeskal ani minutu. Ze klima isla uplne slabo uz druha vec.
@anonym_autor na niektorych staniciach to tak robia ze vystupis a hned na vedl.kolaji je dalsi vlak. Vlaky na kratsie trate zvyknu cakat hlavny rychlik BA-KE. Naposledy sme boli tuto trasu v juni a nemeskal ani minutu. Ze klima isla uplne slabo uz druha vec.
@ivana11155 v KE je na kazdy rychlik viacero pripojov, nastupistia len 3, aj to jedno nedokoncene a osobaky odstavuju na vedlajsej kolaji. A tu je pripojom rychlik na osobak, rychliky nie vzdy cakaju na prichod osobakov
@anonym_autor listok na rychlik ti plati, ale miestenky nie. Osobaky pristavuju k inym nastupistiam ako stoji rychlik do Bratislavy. A na Tatran vrucne odporucam kupit miestenky, ked ides az do Trnavy
@viestta dakujem krasne toto som potrebovala vediet ci mi plati listok na vlak napr.o 15 a aj o 16. Keby som nestihla.
@ivana11155 dakujem velmi pekne
Ja sa prestupujem v KE. Treba ist podchodom, vlak nestoji hned vedla.
@ivana11155 dakujem velmi pekne
@beata_k veru, a niekedy to byva fakt o drzku...
@anonym_autor pocitaj s tym, ze nemusite prist uplne nacas, a potom bezat s detmi a batozinou dole schodmi, podchodom, hore schodmi...da to zabrat...
@anonym_autor teba plati, ale ked mas pre deti kupene nulove listky, tak tie platia len na konkretny vlak
@viestta budem aj im platit lebo nechodime vlakom nemaju narok na nulovy listok tusim budu mat do 15 rokov
Ja sa prestupujem v KE. Treba ist podchodom, vlak nestoji hned vedla.
@beata_k dakujem pojdem teda tym dalsim nebudem stresovat.Dakujem
@beata_k veru, a niekedy to byva fakt o drzku...
@anonym_autor pocitaj s tym, ze nemusite prist uplne nacas, a potom bezat s detmi a batozinou dole schodmi, podchodom, hore schodmi...da to zabrat...
@luxus10 pojdem o hodku neskor, toto som chcela vediet ako to funguje, uz viem ze to asi nedame tak pockame.to ubehne rychlo
@anonym_autor nedoporučovala by som osobne taky krátky prestup v Košiciach a ešte s dvoma deťmi. Aktualne tam rekonštruujú časť nástupišti... Aj pre mňa čo častejšie chodím do KE mi trvalo viac sa zorientovať ako a kde je smerovany východ cez podchody na stanicu. A zvyknú tam vlaky spomaľovať a to spôsobí meškanie dve tri minúty.
@anonym_autor nedoporučovala by som osobne taky krátky prestup v Košiciach a ešte s dvoma deťmi. Aktualne tam rekonštruujú časť nástupišti... Aj pre mňa čo častejšie chodím do KE mi trvalo viac sa zorientovať ako a kde je smerovany východ cez podchody na stanicu. A zvyknú tam vlaky spomaľovať a to spôsobí meškanie dve tri minúty.
@jesienka_zelena dakujem napokon sme sa rozhodli ist nocnym lozkovym bez prestupov.
@anonym_autor podla mna to mozes stihnut,pred Kosicami uz chod k dveram,a ked vystupis,tak obvykle hlasia z ktoreho nastupista ide ten ktory vlak,prip.sa opytaj nejakeho pracovnika.

@anonym_autor takto to naozaj nefunguje, veď x ľudí ide na rôzne vlaky, či myslíš, že kvôli tebe dajú vlak na vedľajšiu koľaj?