icon

Cesta vlakom s deťmi - prestup v Košiciach

18. júl 2025

Ahojte baby, budem cestovat vlakom, chcem sa opytat tie ktore cestujete, prestup bude v Kosiciach, zvyknu pristavovat vlaky vedla seba ked napr. jeden pride a do druheho musim prestupit alebo treba hladat a prechadzat odkial pojde?Mam na prestup 7 minut, dve deti a batozinu tak ci je realne to stihnut alebo az dalsim.

luliu
18. júl 2025

@anonym_autor takto to naozaj nefunguje, veď x ľudí ide na rôzne vlaky, či myslíš, že kvôli tebe dajú vlak na vedľajšiu koľaj?

lasona
18. júl 2025

Obávam sa že je to nereálne, nakoľko vlaky meškajú skoro stále...a ak by aj nemeskali tak 2 deti a batozina ...fuuu

mamina7070
18. júl 2025

v ich aplikacii ked kupis listok vidis nastupiste a kolaj

autor
18. júl 2025
@lasona

Obávam sa že je to nereálne, nakoľko vlaky meškajú skoro stále...a ak by aj nemeskali tak 2 deti a batozina ...fuuu

@lasona dakujem

autor
18. júl 2025
@mamina7070

v ich aplikacii ked kupis listok vidis nastupiste a kolaj

@mamina7070 aku maju apku prosim?Dakujem

autor
18. júl 2025
@luliu

@anonym_autor takto to naozaj nefunguje, veď x ľudí ide na rôzne vlaky, či myslíš, že kvôli tebe dajú vlak na vedľajšiu koľaj?

@luliu predstav si nemyslim, slusne sa pytam.

barka1
18. júl 2025

@anonym_autor na toto ti nikto neodpovie. Navyse, tych prestupovych možnosti je viac, než len tvoja. A o nej ani nic nevieme.

Priklad: ked prichadza rychlik z BA do ZV, oproti na nástupišti je pripraveny osobák smer LC, aby mohli ludia prestupit a pokračovat dalej. Ten osobák na rychlik aj obvykle caka, ak má meskanie.
Je tvoja situacia podobná? Cestuješ nejakým "obvyklým" smerom?

autor
18. júl 2025
@barka1

@anonym_autor na toto ti nikto neodpovie. Navyse, tych prestupovych možnosti je viac, než len tvoja. A o nej ani nic nevieme.

Priklad: ked prichadza rychlik z BA do ZV, oproti na nástupišti je pripraveny osobák smer LC, aby mohli ludia prestupit a pokračovat dalej. Ten osobák na rychlik aj obvykle caka, ak má meskanie.
Je tvoja situacia podobná? Cestuješ nejakým "obvyklým" smerom?

@barka1 pojdem osobakom do Kosic a z Kosic musim prestupit na vlak do Trnavy.Ide kazdu hodinu a vraj listok mi bude platit tak nieje problem, len som chcela vediet ako to funguje.Dakujem za odpoved

mamina7070
18. júl 2025

Ideme vlakom a hlavne si kup miestenku potom nech nestojis pat hodin v chodbicke a naplanuj si to tak aby si mala na prestup viac casu chod skorsim osobakom alebo neskorsim rychlikom

mamina7070
18. júl 2025

nemozes byt nezodpovedna ked cestujes taku dialku a s detmi
normalne si to naplanuj kup miestenky na konkretny vlak a urcite sa nespoliehaj ze za sedem minut to stihnes osobak bude meskat a nestihas

autor
18. júl 2025
@mamina7070

nemozes byt nezodpovedna ked cestujes taku dialku a s detmi
normalne si to naplanuj kup miestenky na konkretny vlak a urcite sa nespoliehaj ze za sedem minut to stihnes osobak bude meskat a nestihas

@mamina7070 oki dakujem pekne

markusrasford
18. júl 2025
@anonym_autor

@mamina7070 aku maju apku prosim?Dakujem

@anonym_autor ideme vlakom.sk

autor
18. júl 2025
@markusrasford

@anonym_autor ideme vlakom.sk

@markusrasford dakujem nasla som🙃

viestta
18. júl 2025
@anonym_autor

@barka1 pojdem osobakom do Kosic a z Kosic musim prestupit na vlak do Trnavy.Ide kazdu hodinu a vraj listok mi bude platit tak nieje problem, len som chcela vediet ako to funguje.Dakujem za odpoved

@anonym_autor listok na rychlik ti plati, ale miestenky nie. Osobaky pristavuju k inym nastupistiam ako stoji rychlik do Bratislavy. A na Tatran vrucne odporucam kupit miestenky, ked ides az do Trnavy

ivana11155
18. júl 2025

@anonym_autor na niektorych staniciach to tak robia ze vystupis a hned na vedl.kolaji je dalsi vlak. Vlaky na kratsie trate zvyknu cakat hlavny rychlik BA-KE. Naposledy sme boli tuto trasu v juni a nemeskal ani minutu. Ze klima isla uplne slabo uz druha vec.

viestta
18. júl 2025
@ivana11155

@anonym_autor na niektorych staniciach to tak robia ze vystupis a hned na vedl.kolaji je dalsi vlak. Vlaky na kratsie trate zvyknu cakat hlavny rychlik BA-KE. Naposledy sme boli tuto trasu v juni a nemeskal ani minutu. Ze klima isla uplne slabo uz druha vec.

@ivana11155 v KE je na kazdy rychlik viacero pripojov, nastupistia len 3, aj to jedno nedokoncene a osobaky odstavuju na vedlajsej kolaji. A tu je pripojom rychlik na osobak, rychliky nie vzdy cakaju na prichod osobakov

autor
18. júl 2025
@viestta

@anonym_autor listok na rychlik ti plati, ale miestenky nie. Osobaky pristavuju k inym nastupistiam ako stoji rychlik do Bratislavy. A na Tatran vrucne odporucam kupit miestenky, ked ides az do Trnavy

@viestta dakujem krasne toto som potrebovala vediet ci mi plati listok na vlak napr.o 15 a aj o 16. Keby som nestihla.

autor
18. júl 2025
@ivana11155

@ivana11155 dakujem velmi pekne

viestta
18. júl 2025
@anonym_autor

@viestta dakujem krasne toto som potrebovala vediet ci mi plati listok na vlak napr.o 15 a aj o 16. Keby som nestihla.

@anonym_autor teba plati, ale ked mas pre deti kupene nulove listky, tak tie platia len na konkretny vlak

beata_k
18. júl 2025

Ja sa prestupujem v KE. Treba ist podchodom, vlak nestoji hned vedla.

luxus10
18. júl 2025
@anonym_autor

@ivana11155 dakujem velmi pekne

@beata_k veru, a niekedy to byva fakt o drzku...

@anonym_autor pocitaj s tym, ze nemusite prist uplne nacas, a potom bezat s detmi a batozinou dole schodmi, podchodom, hore schodmi...da to zabrat...

autor
18. júl 2025
@viestta

@anonym_autor teba plati, ale ked mas pre deti kupene nulove listky, tak tie platia len na konkretny vlak

@viestta budem aj im platit lebo nechodime vlakom nemaju narok na nulovy listok tusim budu mat do 15 rokov

autor
18. júl 2025
@beata_k

Ja sa prestupujem v KE. Treba ist podchodom, vlak nestoji hned vedla.

@beata_k dakujem pojdem teda tym dalsim nebudem stresovat.Dakujem

autor
18. júl 2025
@luxus10

@beata_k veru, a niekedy to byva fakt o drzku...

@anonym_autor pocitaj s tym, ze nemusite prist uplne nacas, a potom bezat s detmi a batozinou dole schodmi, podchodom, hore schodmi...da to zabrat...

@luxus10 pojdem o hodku neskor, toto som chcela vediet ako to funguje, uz viem ze to asi nedame tak pockame.to ubehne rychlo

jesienka_zelena
19. júl 2025

@anonym_autor nedoporučovala by som osobne taky krátky prestup v Košiciach a ešte s dvoma deťmi. Aktualne tam rekonštruujú časť nástupišti... Aj pre mňa čo častejšie chodím do KE mi trvalo viac sa zorientovať ako a kde je smerovany východ cez podchody na stanicu. A zvyknú tam vlaky spomaľovať a to spôsobí meškanie dve tri minúty.

autor
20. júl 2025
@jesienka_zelena

@anonym_autor nedoporučovala by som osobne taky krátky prestup v Košiciach a ešte s dvoma deťmi. Aktualne tam rekonštruujú časť nástupišti... Aj pre mňa čo častejšie chodím do KE mi trvalo viac sa zorientovať ako a kde je smerovany východ cez podchody na stanicu. A zvyknú tam vlaky spomaľovať a to spôsobí meškanie dve tri minúty.

@jesienka_zelena dakujem napokon sme sa rozhodli ist nocnym lozkovym bez prestupov.

silviaab
21. júl 2025

@anonym_autor podla mna to mozes stihnut,pred Kosicami uz chod k dveram,a ked vystupis,tak obvykle hlasia z ktoreho nastupista ide ten ktory vlak,prip.sa opytaj nejakeho pracovnika.