Cesta vlakom s dieťaťom: Vybrať otvorené alebo detské kupé?
Ake je podla Vas lepšia nožnosť cesta vlakom
S 8 ročným synom,otvorené kupe alebo detské kupe
Vdaka
Zatvorené kúpe, a keď mu bude dlho, môže sa prejsť po uličke. V otvorenom mi vadí, že sa tam každý k nam ozýva a potom sa aj deti viac predvádzajú. 🙈
@kavasmliekom áno mne tiež vadí keď sa mojej dcére ozývajú cudzí ľudia.
Zabudol vôl, že teľaťom bol. Sú to predsa len deti. Nikdy som to nejak nevnímala, žeby ma rušili. A mimo toho, kopec dospelých ruší ale tí sa už vedia aj krotiť.
@indus detske kupe, resp. vozen pre rodiny s detmi v ZSSK, na to tam je, ze rodiny s detmi v nom maju prednost
Detské kupé nám vôbec nevyhovovalo, cudzie deti tam plakali, potom aj náš, omnoho lepšie mu bolo mimo detského vagóna.
@indus Ja mám väčšinou skúsenosť, že v detskom kupé sú fakt malé deti a je tam rušno. Mojej dcére to vadí, takže od štyroch rokov cestujeme buď vo vagone bez kupé v 1.triede, alebo v klasickom kupé, kúpim miestenky na 2 sedadlá oproti sebe pri chodbe. Do Prahy sme išli ReggioJetom pred polrokom, mala 9 r., šli sme v triede Relax, v otvorenom priestore, 2 sedadlá oproti sebe.
tiez mam skusenost že detske kupe je pre male deticky, urcite je 8 rocny syn (pokial je zdravy) ''velky'' na detske kupe.
A detské kupé vo vlakoch ZSSK je také isté ako hocijaké iné kupé.
No ja neviem ale ja v detskych kupe vidam. Kopu dospelých ludi
Vlakom cestujem velmi casto.
@indus chodím pravidelne do Prahy a za mňa detské kupé, väčšinou sa mi podarí,že ideme celú cestu sami, takže sa môžu natiahnuť a spať. Boli sme v jednotke otravný čašníci aj v otvorenom za mňa o nervy väčšinou si k nám prisadol niekto otravný a moje baby 8 a 11 moc na komunikáciu s cudzími nie sú.
@terezkaarthuramax ano, bohuzial to vela ludi ignoruje. Zvykla som cestovat s detmi vo veku 2-8r niekolko hodin (6+), bola som vdacna za detske kupé, a neznasala som, ked v nom sedel s nami dospely bez deti a hrozne ho rušilo, ked tam deti skákali, blbli alebo pozerali v tablete rozprávky...

@indus no tak si poznáš syna nie? Ak vrieska, neobsedí atď. tak detské kupé.
Ak neruší ostatných tak aj otvorené