icon

Detské kútiky a jedlo v hoteli Bešeňová

neznama1234
25. máj 2025

Ahojte, bol niekto priamo v tomto hoteli? Aj tu sú pre deti detské kútiky, či len v akvamarine? A čo sa týka jedla, majú aj oni detský kútik s jedlom, či zas len akvamarin? Ideme poprvé a nechcem už meniť za akvamarin (myslela som pôvodne, že to je to isté) tak sa chcem aspoň pripraviť na to, čo nás tam čaká 🫠

katkaseiner
25. máj 2025

Ahoj, boli sme aj v hoteli Besenova, aj v Aquamarine. V hoteli besenova su tie izby uz take osuchane, detsky kutik som tam nevidela. Jest sa chodi do hotela Galeria, dokonca mi prisla strava o chlp chutnejsia, vselijake špeciality. K bazenu ides potom cez areal vnútorný (ale teda vonku okolo bazenov), cize odporucam zupan s kapucnou - krpcovi sme brali vlastný, ten si pozna, my sme mali tamojsie. Aquamarine mi prišiel novší, krajsí ma vlastnu jedalen, biliard, este nejaky kutik pre deti - tusim aj program im tam robili - to uz ale nebolo pre mojich, skor pre deti pod 5-6rokov. Aquamarine ma este jeden horuci bazen kam majú prístup len ubytovany v Aquamarine. Plus k bazenom ides vnutornou chodbou, niekde pri bufetoch prechadzas ak sa dobre pamatam. My sme byvali skoro oproti tomu gratis vecernemu bazenu, prizemie, ale nepamatam si číslo izby. Ak by som znova vyberala, tuším nebol velky cenovy rozdiel medzi nimi, brala by som radsej zas Aquamarine