icon

Dovolenka s dieťaťom - Slovensko, Poľsko, Česko

1. mar 2025

Ahojte, hľadám už nejaký letný pobyt ale teda vôbec neviem kam by sme mohli ísť.
Dvaja dospelí, dvojročné dieťa, ideálne aby boli niekde v okolí zvieratká, dcéra ich má veľmi rada.
Bojnice poznáme, nemáme ich ďaleko, Maďarsko máme obehane tiež, Liptovský Mikuláš ma tiež neláka už druhý krát. Nejaké tipy? Ďakujem

autor
1. mar 2025

Plus som zabudla dopísať že super by bolo keby sa dalo niekde aj okúpať v okolí

diewcatqoo
1. mar 2025

Mozno juzna morava? Kupat sa da v Aqualand Moravia alebo v Kohoutkach a zvieratka su v Zoo Brno (aj ked teda ta zoo za mna nic moc), ak ma dcera rada motyle, tak v Brne je Papilonia (su tam okrem motylov aj korytnacky a nejake male vtaciky), mini zoo bola kedysi aj v Brne v Herspicich, ale neviem, ci este je (tam sa tusim dalo aj pohladkat), potom je fajn obora Holedna v case, ked su tam male prasiatka (to chodime kazdy rok, nase deti sa nevedia vynadivat + da sa tam krmit volne zijuca vysoka zver), v Lamacentre hady sa da pohladkat lama (tam nas ale tusim odradilo vysoke vstupne) a ak by ste chceli lamy, tak smerom na Boskovice v Doubravicich nad Svitavou chovaju tiez lamy a pstrosy, je to zdarma (da sa pohladkat lama aj pstros a v lete mavaju casto aj cerstvo vyliahnute pstrosy).

kristiii
2. mar 2025

Mňa napadla Dunajská streda, ak chcete spojiť kúpanie a zvieratá. V tomto konkrétnom aquaparku som sice nebola, ale neďaleko je Malkia-kontaktná zoo.