Drevenička na Vianoce pre 12 osôb za rozumnú cenu
Neviete poradiť nejakú dreveničku ktorá je cca pre 12 osôb min 4 spálne 🙂 počas Vianoc ale len 3 noci (niekde majú podmienku že 4) môže byt Poľsko Maďarsko Slovensko. Vlastná skúsenosť. Už som niečo pozerala zatiaľ je všetko drahé 300 noc objekt mi príde veľa :D max 200/250. Ďakujem
mas nizku sumu na privysoke ocakavania
ak mas take co pozadujes za 300€ na noc daj linku to je velmi dobra cena
Ja verím, že nájdeš, ale treba to pomenovať pravým menom. Určite to za 200 € za na noc pre toľkých ľudí nebude “drevenička” ako z Pinterestu. Skôr nejaká skromná Chalupa, Kde by som nejaké útulno a vianočnú atmosféru nečakala. Ale pokiaľ hľadáte práve niečo také, tak dá sa aj skromnejšie.
My sme kvoli Silvestrovskym cenam vycestovali na Silvestra do Svedska a vyslo nas to lacnejsie aj s cestou. A teraz sme tu zas
No mne príde dosť nereálne očakávať chalupu so 4 spálňami za 200e a ešte len 3 noci. Ale tak pokiaľ vám je jedno kde sa bude nachádzať a ako to bude vyzerať. Možno niekde , kde ozaj dávajú líšky dobrú noc niečo nájdete. Držím palce
No mne príde dosť nereálne očakávať chalupu so 4 spálňami za 200e a ešte len 3 noci. Ale tak pokiaľ vám je jedno kde sa bude nachádzať a ako to bude vyzerať. Možno niekde , kde ozaj dávajú líšky dobrú noc niečo nájdete. Držím palce
@sense ale myslím ako sumu na noc nie za tie 3 noci tj za celý pobyt 600€
@sense ale myslím ako sumu na noc nie za tie 3 noci tj za celý pobyt 600€
@kikadzi mne je to jasné že 200na noc, ale to že len 3noci idete, veľa prenajímateľov nechce cez sviatky krátke pobyty do troch noci lebo je to pre nich nerentabilné keďže každý by šiel len buď 23-26 alebo potom najlepšie len čisto Silvester. Nevraviac o Tom že 4 spálne to už nie je chatka/drevenicka ale chata. Obzvlášť keď ste 12.
Pozri Zazriva chalet George, cenovo ale vyssie

@kikadzi podla mna mas velmi nerealne poziadavky.