icon

Hľadám unavenú mamičku na wellness pobyt na Slovensku

alan1234
7. sep 2025

Hladam mamicku unavenu, ktora by si chcela oddychnut a vybehnut niekde na 1 noc na welnes hotela na zapadnom slovensku. Hladam spolocnost na pokec a oddych od deti…..

alickapusinka
7. sep 2025

jasne a nič viac hej.

alan1234
autor
7. sep 2025
@alickapusinka

jasne a nič viac hej.

@alickapusinka program je oddychovat a welnesovat ……som zena takze nic viac

sissy27
8. sep 2025

@alan1234 myslim, ze unavena mamicka, ktora potrebuje oddych, netuzi po tom, aby pocuvala zvasty nejakej cudzej osoby a robila jej animatorku a terapeuta. Ak jej ma kto postrazit deti, ma peniaze na wellness a aspon zvysky zdraveho rozumu, tak toto je to posledne, co ju nadchne.

anonym_6e3336
8. sep 2025
@alan1234

@alickapusinka program je oddychovat a welnesovat ……som zena takze nic viac

@alan1234 môžeš byť lezbicka a zvedies ju pri pohári vinka

kristiii
8. sep 2025
@sissy27

@alan1234 myslim, ze unavena mamicka, ktora potrebuje oddych, netuzi po tom, aby pocuvala zvasty nejakej cudzej osoby a robila jej animatorku a terapeuta. Ak jej ma kto postrazit deti, ma peniaze na wellness a aspon zvysky zdraveho rozumu, tak toto je to posledne, co ju nadchne.

@sissy27 tak nie každý chodí rád sám na takéto pobyty. Ja jej napríklad celkom rozumiem.

alan1234
autor
8. sep 2025
@sissy27

@sissy27 dakujem ze si taka mila……ale normalne mam potrebu sa aj s niekym porozpravat a travit s niekym cas…..mam 4 deti takze na kamosky som nemala cas. Momentalne mam moznost niekde ist a nechcem ist sama. Som prero horsi clovek?? ze chcem spolocnost??Nie som clovek co tara dve na tri, skor rada pocuvam……takze ponukam svoje ucho na zvadty inych. A neobtazuje ma to. Vztahy su pre mna dolezite.

alan1234
autor
8. sep 2025
@kristiii

@sissy27 tak nie každý chodí rád sám na takéto pobyty. Ja jej napríklad celkom rozumiem.

@kristiii Dakujem za porozumenie….

sissy27
8. sep 2025
@kristiii

@kristiii rozumiem tomu, že niekto nechce ísť sám, ale nerozumiem tomu, že niekto čaká, že sa na takúto "ponuku" niekto chytí. Ísť s absolútne cudzím človekom, to znie ako adrenalín a skúška koľko znesie, nie oddych. Aspoň keby si tu @alan1234 niečo o sebe zverejnil(a), fotky, očakávania... Nie, nie si horší človek, ale takéto ponuky sú proste divné, nič viac a nič menej. Ale tak držím palce, možno sa nájde niekto s rovnakým zmýšľaním ako ty.

alan1234
autor
8. sep 2025
@sissy27

@kristiii rozumiem tomu, že niekto nechce ísť sám, ale nerozumiem tomu, že niekto čaká, že sa na takúto "ponuku" niekto chytí. Ísť s absolútne cudzím človekom, to znie ako adrenalín a skúška koľko znesie, nie oddych. Aspoň keby si tu @alan1234 niečo o sebe zverejnil(a), fotky, očakávania... Nie, nie si horší človek, ale takéto ponuky sú proste divné, nič viac a nič menej. Ale tak držím palce, možno sa nájde niekto s rovnakým zmýšľaním ako ty.

@sissy27 ano mas pravdu, ze by to bol adrenalin ale zasa keby niekto bol taky ze by aj niekde siel a nema s kym a ozval by sa tak by sme sa najprv zoznamili, popisali a zistili by sme ci sme aspon trochu kompatibilne. ja nemam moznosti zoznamovania sa velmi a zoznamky su pre partnerov takze neviem kde inde by som mohla nejsku mamicku najst. Ved zase nemozne to nie je. Cast tu citam ze sa mamicky citia osamele……

kristiii
8. sep 2025
@sissy27

@sissy27 aj ja ti rozumiem a verím, že ak sa niekto nájde, tak si autorku (autora?) preklepne 😉

alan1234
autor
8. sep 2025
@alan1234

@sissy27 ano mas pravdu, ze by to bol adrenalin ale zasa keby niekto bol taky ze by aj niekde siel a nema s kym a ozval by sa tak by sme sa najprv zoznamili, popisali a zistili by sme ci sme aspon trochu kompatibilne. ja nemam moznosti zoznamovania sa velmi a zoznamky su pre partnerov takze neviem kde inde by som mohla nejsku mamicku najst. Ved zase nemozne to nie je. Cast tu citam ze sa mamicky citia osamele……

@alan1234 a jedine moje ocakavanie je iba stravit nejaky cas mimo domu a oddychnut si…..nic viac..