Hodnotenie hotela Aquatermal
Ahojte baby. Máte niektorá skúsenosť s hotelom Aquatermal? Chceli by sme s mužom budúci mesiac niekam vybehnúť, tak som pozerala, čo by mohlo byť a toto sa mi pozdáva aj kvôli vonkajším bazénom, ale aj vnútorným wellnes, keby bolo zlé počasie. Ďakujem a prajem pekný deň.
@alzbeta311 áno
@anonym_autor boli sme tam v 2020 a bolo tam super. Bola pandémia a vnútorné bazény mohli používať len ubytovaní. Bolo tam naozaj fajn.
@anonym_autor boli sme tam v 2020 a bolo tam super. Bola pandémia a vnútorné bazény mohli používať len ubytovaní. Bolo tam naozaj fajn.
@andreakotesova ďakujem za odpoveď 🙂 A môžu vnútorné bazény využívať aj hostia, ktorí nie sú ubytovaní?
@andreakotesova ďakujem za odpoveď 🙂 A môžu vnútorné bazény využívať aj hostia, ktorí nie sú ubytovaní?
@anonym_autor ano, mozu. Bol som v minulej mimosezone za krasneho pocasia v Strehovej (ako denny navstevnik) a vonku bolo dost narvane a hlucno, tak sme sa utiekali do interierovych kludovych bazenov/virivky, kde bolo minimum ludi a pokoj.
@anonym_autor ano môžu, chodíme si tam zaplátať v zime. Nikdy v bazénoch nebolo viac ako 15-20osob
Ďakujem za informácie, porozmýšľam ešte.
@anonym_autor chodime tam uz asi 12 rokov (odkedy to je zrenovovane) aj 3-4x za rok. Je to tam uzasne. Pomer cena/vykon... mensi hotelik, perfektna strava. Super personal.
@anonym_autor chodime tam uz asi 12 rokov (odkedy to je zrenovovane) aj 3-4x za rok. Je to tam uzasne. Pomer cena/vykon... mensi hotelik, perfektna strava. Super personal.
@anonym_7aa8e2 ďakujem 🙂
Práve sme sa odtiaľ vrátili všetko bolo výborné
@anonym_autor bli sme minulý týždeň za mňa top .. strava vyborne bazeny aj animatorky bez chyby. Odporucam

Strehova?