Hotel pre deti na Slovensku s atrakciami a bazénom
14. jún 2025
Ahojte poraďte nejaký hotel na Slovensku vhodny pre 4 rocne detí, kde by boli aj atrakcie, bazény a podobne niekde v peknom prostredí
Villa Betulla
Sitno, Permon, Demanova resort, Hotel Senec, Atrium hotel, Villa Betula…to su take co ma na prvu napadli, ale je ich naozaj vela aj inych.
Permon, Demänová rezort, Impozant, hotel Senec, Trinity Hotels, Sitno, Wellness Hotel Chopok, Holiday Village Tatralandia, .. je ich veľa popozerajte. Pozrite napr tu popis https://topvylet.sk/najlepsie-hotely-pre-deti/

Holliday Village Tatralandia. Boli sme štyria asi dva mesiace dozadu a chystáme sa tento mesiac znova. Chatku B sme si prenajali pre štyri osoby (2 dospelý, 2 deti) na noc s raňajkami za cca 130€( mali sme nejaký zľavový kód, ale tie kódy sú na tmr stránke skoro stále). V cene sú už vstupy do Tatralandie, Bešeňovej a na lanovky v Tatrách. Len pre porovnanie vstup pre dospelú osobu do Tatralandie stojí asi 39€/ deň. Minule som za lanovku v Tatrách zaplatila 33/ osoba / deň. .. okrem toho ma spred chatkou Detske ihriska, kozub na opekanie. Zľavy na vstupy v okoli (napr Motylia zahrada).