icon

Hotel pre dospelých na východe a strede Slovenska

3. aug 2025

Ahojte. Vedeli by ste mi odporučiť nejaký wellness hotel len pre dospelých na východnom alebo strednom Slovensku? Vopred ďakujem. 🙂

amonet
3. aug 2025

tri studnicky

lena235
3. aug 2025

Oficialne na sr ani jeden. Ale ano, tri studnicky, zochova chata (zapad), kaskady, posta a partizan viac menej

diverzia
3. aug 2025

Hotel Lesná v Starej Lesnej je Adult friendly. My sme boli veľmi spokojní
https://hotellesna.sk/

amonet
3. aug 2025
@lena235

Oficialne na sr ani jeden. Ale ano, tri studnicky, zochova chata (zapad), kaskady, posta a partizan viac menej

@lena235 kaskady a partizan su urcite plne deti

ibrunova
3. aug 2025

Adult friendly neznamená, že tam deti nesmú.

poisonblu
4. aug 2025

Villa Helia v DK je tiez skor pre dospelych, pre deti tam nie su aktivity...my ked sme tam boli, tak tam bola iba jedna rodinka s babatkom...mali sme na izbe infrasaunu a na terase virivku

lena235
4. aug 2025
@ibrunova

Adult friendly neznamená, že tam deti nesmú.

@ibrunova adult friendly znamena ze sa detom neposkytuju ziadne sluzby (detske menu, detska stolicka, program) a platia plnu sumu. Adult only znamena zakaz detom. To svk antidiskriminacny zakon nepovoluje

maya_hi
4. aug 2025
@lena235

@ibrunova adult friendly znamena ze sa detom neposkytuju ziadne sluzby (detske menu, detska stolicka, program) a platia plnu sumu. Adult only znamena zakaz detom. To svk antidiskriminacny zakon nepovoluje

@lena235 a to niekedy aj stačí. Pri dnešnej móde "nevýchovy", resp. zanedbanej výchovy sa ľuďom ani nečudujem ak takéto zariadenia vyhľadávajú 🫤

autor
5. aug 2025

Ďakujem vám za tipy. 🙂 ide o to, že s manželom rozmýšľame že by sme prvý krát išli na nejaký wellness pobyt len v dvojici. Syn bude mať 6 rokov a ešte bez nás nebol ani jednu noc, no vraví že by už išiel v pohode k babke. Preto teda tie adult friendly, že keď už niekam pôjdeme, tak nech mi nie je strašne keď tam budem pozerať na iné rodiny s deťmi. 🙄 A keď to tak teraz píšem, tak ani neviem či to už chcem tento rok skúšať a čo som ja na to pripravená. 🫣😅

autor
5. aug 2025

Inak boli sme s ním v Partizánovi kedy sme mu prvý krát skúšali dať rukavniky ...tým vreskom čo tam spustil určite zrušil všetky adult friendly nálepky hotela. 🤣🤣🤣

autor
5. aug 2025
@diverzia

Hotel Lesná v Starej Lesnej je Adult friendly. My sme boli veľmi spokojní
https://hotellesna.sk/

@diverzia niekoľko krát sme boli so synom v Horizonte čo je super hotel hneď oproti Lesnej pre menšie deti, no už väčší syn tam veľmi nemal čo robiť. Pre dospelých je ale fakt super ale chceli sme zmenu. Vždy sme ale pokukovali po hoteli Lesná oproti že aký pekný hotel. Raz sme sa tam dokonca išli opýtať či nemajú väčší detský kútik. 😄 Tak museli sme ich pobaviť. 😁

lena235
5. aug 2025
@anonym_autor

Ďakujem vám za tipy. 🙂 ide o to, že s manželom rozmýšľame že by sme prvý krát išli na nejaký wellness pobyt len v dvojici. Syn bude mať 6 rokov a ešte bez nás nebol ani jednu noc, no vraví že by už išiel v pohode k babke. Preto teda tie adult friendly, že keď už niekam pôjdeme, tak nech mi nie je strašne keď tam budem pozerať na iné rodiny s deťmi. 🙄 A keď to tak teraz píšem, tak ani neviem či to už chcem tento rok skúšať a čo som ja na to pripravená. 🫣😅

@anonym_autor aj my sme tak boli prvy x ked mal syn 6. Na 1 noc. A dopadlo to dobre