icon

Hotel vo Vysokých Tatrách s plaveckým bazénom

janage
10. jún 2025

Ahojte, neviete poradiť hotel vo Vysokých tatrách s plaveckým bazénom, kde je možné plávať ráno od 8.00 do 10.00 napr. teda v tom čase je len pre plavcov?
Mame taký v Jasnej, ale manžel už tam má všetko pochodené.
On na dovolenke chce horskú turistiku, ja s deťmi bazén a plávanie, plus pomotat sa v blízkom lese úplne stačí😉
Za každý tip budem vďačná.

martinka17
10. jún 2025

Hotel SOREA TITRIS v Lomnici - Vyhradený čas síce nie je, ale je tam samostaný plavecký bazén, ak si dobre spomínam s chladnejšou vodou a pre deti tobogan. Len teda nevýhoda, že hotel má postaršie zariadenie a vybavenie.
skvelý hotel pre šport a pohodu je v Liptovskom jáne - Alexandra. Tam je úžasný palvecký bazén, len tiež nemá čas vyhradený iba pre plavcov a je dostupný aj neubytovaným hosťom.

viestta
10. jún 2025

@janage Hutnik v Tatranskych Matliaroch

deedol
10. jún 2025

Permon ma ranne plavanie

janage
autor
11. jún 2025
@martinka17

Hotel SOREA TITRIS v Lomnici - Vyhradený čas síce nie je, ale je tam samostaný plavecký bazén, ak si dobre spomínam s chladnejšou vodou a pre deti tobogan. Len teda nevýhoda, že hotel má postaršie zariadenie a vybavenie.
skvelý hotel pre šport a pohodu je v Liptovskom jáne - Alexandra. Tam je úžasný palvecký bazén, len tiež nemá čas vyhradený iba pre plavcov a je dostupný aj neubytovaným hosťom.

@martinka17 Liptovský Ján nespĺňa podmienku vysokorskej turistiky, ale ďakujem, píšem si do budúcna ako tip pre plavcov😉.

janage
autor
11. jún 2025
@viestta

@janage Hutnik v Tatranskych Matliaroch

@viestta ďakujem už som aj kontaktovala, síce menší bazén, ale majú ranné plávanie tak super. Plus masaze za normalnu cenu, bowling a minigolf

janage
autor
11. jún 2025
@deedol

Permon ma ranne plavanie

@deedol ďakujem za tip, tento ma najhoršie najnovšie recenzie a pomer cena kvalita. Ale prostredie krásne.

viestta
11. jún 2025
@janage

@viestta ďakujem už som aj kontaktovala, síce menší bazén, ale majú ranné plávanie tak super. Plus masaze za normalnu cenu, bowling a minigolf

@janage myslim, ze maju aj tenisovy kurt. Davnejsie som tam bola ale my sme boli spokojni. Chodili sme tam este ako decka cez VSZ.