icon

Kam ísť s deťmi na 3 - 4 dni?

adzy
4. aug 2025

Ahojte prosím Vás kde ísť, nečakane dali manželovi dovolenku ale môžme len niekde ísť od štvrtka do nedele a vôbec netušíme kam ideálne autom ,keby mal voľno aspoň dva týždne tak ideme k moru ale toto sa neoplatí na 4 dni ,budem vďačná za nejakú radu ....

maca1984
4. aug 2025

Liptov ?
Poľsko ?
Čr ?
Je toho toľko na výber.
Záleží na vás čo tam dakde chcete robiť, vidieť, zažiť.
A samozrejme aj od rozpočtu.

hylary
4. aug 2025

@adzy keď. NEnapises lokalitu asi sotva ti tu niektora poradíme..

letfenixa
4. aug 2025

Pozri booking, voľne ubytka, podľa svojich preferencií, či už Slovensko, alebo susedné krajiny.

melanta
4. aug 2025

Išla by som niekam okolo LM. Jeden deň Tatralandia, druhý deň autom na Chodník korunami stromov, cestou na hotel Smokovec a Tricklandia alebo Hrebienok. Tretí deň Bešeňová alebo turistika buď smer Tatry alebo Liptov.

adzy
autor
4. aug 2025
@maca1984

Liptov ?
Poľsko ?
Čr ?
Je toho toľko na výber.
Záleží na vás čo tam dakde chcete robiť, vidieť, zažiť.
A samozrejme aj od rozpočtu.

@maca1984 ano skôr ČR,Poľsko poprípade Maďarsko kde je aj agupark aj z ubytovaním, rozpočet nezáleží

melanta
4. aug 2025
@adzy

@maca1984 ano skôr ČR,Poľsko poprípade Maďarsko kde je aj agupark aj z ubytovaním, rozpočet nezáleží

@adzy ak chcete aquapark a ubytovanie priamo v ňom, tak v ČR Aquapalace Praha alebo Aqualand Moravia. V HU Sarvar, v AT Sonnentherme Lutzmannsburg.

barka1
4. aug 2025

Ano, ked už, tak Aqualand Moravia. Je lepší než ten v Prahe. Zobrat bicykle, su tam skvele cyklostezky, Pálava, Mikulov.

sorciera24
4. aug 2025

ja by som sla Polsko....oblast Tatier - Bialka Tatranska napr. a tam mate Terma bania (aqupark aj ubytko) alebo Termy Bukowina - tiez aj s ubytkom.....v okoli Zakopane, Goracy potok...mate co robit 4 dni....
prip. ako tu pisali oblast Palava - Mikulov, Lednice, Valtice, aj aquland Moravia

adzy
autor
4. aug 2025

Dakujeme ten aguland Moravia

lucik194
4. aug 2025

isla by som do Moravia (pasohlavky)

akuratne nepises ake mas vekovo deti, lebo tak naozaj su vyskou atrakcie ohranicene a deti meraju..... ale je to super aquapark

a ked bude prsat urobite si vylet do Brna Vida vedecke centrum, zabavite sa vsetci..... nie je to daleko

lenicka298
4. aug 2025

@adzy my sme boli dva týždne dozadu Bachledka- chodník korunami stromov, ďalej je jaskyňa, cca 25 km odtiaľ je Bialka Tatranska- super aquapark. Dalej sme išli Rabakoland- to sa dcérke veľmi páčilo a odtiaľ sme prešli do Chocholowskie termy.

klementinka58
4. aug 2025

My sme takto na poslednu chvilu dali 4 dni komarno, vylety a kazdy den aquapark, ubytko vyslo par supov cely dizajnovy byt...videli sme sutok riek Vah A Dunaj, vodny mlyn v Kolarove, pevnost, nadvorie Europy....parada kupali sme sa Nesvady, Velky Meder, Patince

ena1903
5. aug 2025

Energylandia.

gabriellka
5. aug 2025
@adzy

@adzy pozri si stránku tmr. Majú tam viac ubytka. So stravou, bez stravy, hotely, apartmány, Liptov, tatry. Máš tam lanovky a vodné parky v cene. V tatrach aj v jasnej a tatralandiu aj besenovu. Vieš ísť doobeda lanovkou, poobede aquapark

viki120
5. aug 2025

Za mňa Hilson Jasná, bola som s dcérou , pre deti je tam animačný program v objekte preliezky oddychová zóna,mini bar, ubytovanie sa da s raňajkami aj bez. Obed za normálne ceny kúpite neďaleko "penzión Veranda". V okolí kooopec aktivít .

radostka
5. aug 2025

Mikulov, Lednice, Valtice, aqualand Moravia, Brno - Bruno, Carokavarna, Vida

1andrea12
7. aug 2025

@adzy wellness hotel chopok boli sme a neľutujem každý den animácie pre deti vnútorný bazén aj sauny detom sa veľmi pacilo