Kam na dovolenku na Slovensku? Tipy na mestá
Ahojte, muž dnes prišiel dom že na september má dovolenku a chcel by využiť rekreačný poukaz , neratala som stým na september a dosť ma to zaskočilo lebo nemám nič vymyslené..
Poradte konkretne meste/dedinu /obec na SK ( okrem východu) kde je aj niečo vidieť a zažit mám na mysli niečo ako Bojnice (všetko pod jednou ,,strechou,, )
Trnava, Bratislava, Pieštany, Banská Štiavnica ,BB , Trenčín, Zdiar, Poprad, Turčianske Teplice, Rajecké Teplice, Lučenec, Zvolen, Nitra , Liptovský Mikuláš, Považská Bystrica - toto máme pozreté
dakujem
Aj sumiac je krasny(kralova hola), muran(sysle,buchty)
Abo terchova, liptov
@anonym_autor Ťažko radiť, keď nikto nepozná vaše preferencie - niekto má top turistiku, niekto historické centra mesta, iný wellness, atď.
A teda všetky vymenované mestá a ich okolie ste už navštívili, stačilo a chcete niečo nové, áno?
@anonym_autor Dudince welnes, skalné obydlia Brhlovce, vínna jaskyňa Hontianske Tesare, zrúcanina hradu Čabraď, Bzovik
na východe sú krásne drevené kostolíky, alebo košice sú krásne, prečo nie východ, to je divné…
na východe sú krásne drevené kostolíky, alebo košice sú krásne, prečo nie východ, to je divné…
@biba_18 Mne napadlo, že sú z východu. Ale neviem no...
(My sme zo stredneho Slovenská a na východe to milujem.)
@caramellka no, jedine ☺️🤷♀️
@anonym_autor ja radim Prednu Horu. Wellness, turistika, sysle, hrad, muranske buchty - vsetko v jednom.
Preco nie tatry, abo cierny balog? Nase top destinacie😁
@mariynka cierny balog sme boli previesť sa na železnici , inak tam nič nieje a v tátrach sme už boli chceme vidieť aj niečo iné 🙂
@anonym_autor Ťažko radiť, keď nikto nepozná vaše preferencie - niekto má top turistiku, niekto historické centra mesta, iný wellness, atď.
A teda všetky vymenované mestá a ich okolie ste už navštívili, stačilo a chcete niečo nové, áno?
@caramellka ano mame ich pochodené , preto hladám ďalšie mestá kam sa oplati ist pozrieť na SK , preferencie nemáme žiadne ved som nenapisala že hladam konkretnu vec ale mesto…
kremnica?
@anonym_autor Dudince welnes, skalné obydlia Brhlovce, vínna jaskyňa Hontianske Tesare, zrúcanina hradu Čabraď, Bzovik
@anonym_f65384 pozriem 🙂
Urcice syslovisko a obrovisko, je tam aj v okoli salaš, chcem sa tam vratit a dopozerať lokalitu. Aj Černákov rodný dom môžete cestou kuknut, ako ho prerobili
kremnica?
@deedol jooj na tu som zabudla tam sme boli na vylete vlakom ked sme boli v Banskej štiavnici pekne ale tak na jeden deň inak nič moc
Urcice syslovisko a obrovisko, je tam aj v okoli salaš, chcem sa tam vratit a dopozerať lokalitu. Aj Černákov rodný dom môžete cestou kuknut, ako ho prerobili
@tramtada31 a v akom meste sa v okoli ubytovať ?
My sme teraz boli v Bardejove, neviem, či je to pre teba mimo zadania, ale krásne kúpeľne mesto, krásne námestie.
My sme teraz boli v Bardejove, neviem, či je to pre teba mimo zadania, ale krásne kúpeľne mesto, krásne námestie.
@bolarazjedna v Bardejove je na námestí asi najlepšia Burgrareň na svete, neskutočne vyladené chute. Ešte aj manzel, čo nemá nejak slabosť na burgre, z nich odpadaval
@tramtada31 a v akom meste sa v okoli ubytovať ?
@anonym_autor Syslovisko, Obrovisko, hrad Muráň - Muránska planina. Prip. okolie Brezna.
@bolarazjedna v Bardejove je na námestí asi najlepšia Burgrareň na svete, neskutočne vyladené chute. Ešte aj manzel, čo nemá nejak slabosť na burgre, z nich odpadaval
@tramtada31 hmm, burger sme ne ochutnali, ale našli sme tam reštauráciu s nádhernou, obrovskou záhradou a detským ihriskom, kde sa deti nenudili a malý výbeh, kým my sme sa najedli. A jedlo mali výborné.
@anonym_autor za mňa TOP hotel FIM RELAX v Jasnej.Pravidelne chodíme a využívame poukaz rekreačný😉
@anonym_autor za mňa TOP hotel FIM RELAX v Jasnej.Pravidelne chodíme a využívame poukaz rekreačný😉
@anonym_2e4d93 presne ten som chcela odporučiť, minulý týždeň sme tam boli 🙂 tam je kopa možnosti v okolí na výlet, zážitky
@anonym_2e4d93 pozriem 🙂 dikes
@mariynka cierny balog sme boli previesť sa na železnici , inak tam nič nieje a v tátrach sme už boli chceme vidieť aj niečo iné 🙂
@anonym_autor čierny Balog urbanov vrch, Muráň
@tramtada31 ako sa vola to miesto s burgermi?
@tramtada31 ako sa vola to miesto s burgermi?
@kvietok1992 Chevy burger, vrelo odporucam, bol to gastronomicky zazitok
@kvietok1992 Chevy burger, vrelo odporucam, bol to gastronomicky zazitok
@tramtada31 ďakujem, určite pôjdeme 🙂
My sme boli teraz v Hrabovskej doline, okr. Ružomberok. Nádherné miesto s množstvom aktivít v okolí. Určite odporúčam.
My sme boli teraz v Hrabovskej doline, okr. Ružomberok. Nádherné miesto s množstvom aktivít v okolí. Určite odporúčam.
@alca85 skvelé a tip na ubytovanie ?

Preco nie tatry, abo cierny balog? Nase top destinacie😁