icon

Kam na dovolenku na Slovensku? Tipy na mestá

1. aug 2025

Ahojte, muž dnes prišiel dom že na september má dovolenku a chcel by využiť rekreačný poukaz , neratala som stým na september a dosť ma to zaskočilo lebo nemám nič vymyslené..
Poradte konkretne meste/dedinu /obec na SK ( okrem východu) kde je aj niečo vidieť a zažit mám na mysli niečo ako Bojnice (všetko pod jednou ,,strechou,, )
Trnava, Bratislava, Pieštany, Banská Štiavnica ,BB , Trenčín, Zdiar, Poprad, Turčianske Teplice, Rajecké Teplice, Lučenec, Zvolen, Nitra , Liptovský Mikuláš, Považská Bystrica - toto máme pozreté

dakujem

Strana
z2
mariynka
1. aug 2025

Preco nie tatry, abo cierny balog? Nase top destinacie😁

mariynka
1. aug 2025

Aj sumiac je krasny(kralova hola), muran(sysle,buchty)

mariynka
1. aug 2025

Abo terchova, liptov

caramellka
1. aug 2025

@anonym_autor Ťažko radiť, keď nikto nepozná vaše preferencie - niekto má top turistiku, niekto historické centra mesta, iný wellness, atď.
A teda všetky vymenované mestá a ich okolie ste už navštívili, stačilo a chcete niečo nové, áno?

anonym_f65384
1. aug 2025

@anonym_autor Dudince welnes, skalné obydlia Brhlovce, vínna jaskyňa Hontianske Tesare, zrúcanina hradu Čabraď, Bzovik

biba_18
1. aug 2025

na východe sú krásne drevené kostolíky, alebo košice sú krásne, prečo nie východ, to je divné…

caramellka
1. aug 2025
@biba_18

na východe sú krásne drevené kostolíky, alebo košice sú krásne, prečo nie východ, to je divné…

@biba_18 Mne napadlo, že sú z východu. Ale neviem no...
(My sme zo stredneho Slovenská a na východe to milujem.)

biba_18
1. aug 2025

@caramellka no, jedine ☺️🤷‍♀️

0silvia0
1. aug 2025

@anonym_autor ja radim Prednu Horu. Wellness, turistika, sysle, hrad, muranske buchty - vsetko v jednom.

autor
1. aug 2025
@mariynka

Preco nie tatry, abo cierny balog? Nase top destinacie😁

@mariynka cierny balog sme boli previesť sa na železnici , inak tam nič nieje a v tátrach sme už boli chceme vidieť aj niečo iné 🙂

autor
1. aug 2025
@mariynka

Aj sumiac je krasny(kralova hola), muran(sysle,buchty)

@mariynka pozriem 🙂

autor
1. aug 2025
@caramellka

@anonym_autor Ťažko radiť, keď nikto nepozná vaše preferencie - niekto má top turistiku, niekto historické centra mesta, iný wellness, atď.
A teda všetky vymenované mestá a ich okolie ste už navštívili, stačilo a chcete niečo nové, áno?

@caramellka ano mame ich pochodené , preto hladám ďalšie mestá kam sa oplati ist pozrieť na SK , preferencie nemáme žiadne ved som nenapisala že hladam konkretnu vec ale mesto…

deedol
1. aug 2025

kremnica?

autor
1. aug 2025
@anonym_f65384

@anonym_autor Dudince welnes, skalné obydlia Brhlovce, vínna jaskyňa Hontianske Tesare, zrúcanina hradu Čabraď, Bzovik

@anonym_f65384 pozriem 🙂

tramtada31
1. aug 2025

Urcice syslovisko a obrovisko, je tam aj v okoli salaš, chcem sa tam vratit a dopozerať lokalitu. Aj Černákov rodný dom môžete cestou kuknut, ako ho prerobili

autor
1. aug 2025
@deedol

kremnica?

@deedol jooj na tu som zabudla tam sme boli na vylete vlakom ked sme boli v Banskej štiavnici pekne ale tak na jeden deň inak nič moc

autor
1. aug 2025
@tramtada31

Urcice syslovisko a obrovisko, je tam aj v okoli salaš, chcem sa tam vratit a dopozerať lokalitu. Aj Černákov rodný dom môžete cestou kuknut, ako ho prerobili

@tramtada31 a v akom meste sa v okoli ubytovať ?

bolarazjedna
1. aug 2025

My sme teraz boli v Bardejove, neviem, či je to pre teba mimo zadania, ale krásne kúpeľne mesto, krásne námestie.

tramtada31
1. aug 2025
@bolarazjedna

My sme teraz boli v Bardejove, neviem, či je to pre teba mimo zadania, ale krásne kúpeľne mesto, krásne námestie.

@bolarazjedna v Bardejove je na námestí asi najlepšia Burgrareň na svete, neskutočne vyladené chute. Ešte aj manzel, čo nemá nejak slabosť na burgre, z nich odpadaval

caramellka
1. aug 2025
@anonym_autor

@tramtada31 a v akom meste sa v okoli ubytovať ?

@anonym_autor Syslovisko, Obrovisko, hrad Muráň - Muránska planina. Prip. okolie Brezna.

bolarazjedna
1. aug 2025
@tramtada31

@bolarazjedna v Bardejove je na námestí asi najlepšia Burgrareň na svete, neskutočne vyladené chute. Ešte aj manzel, čo nemá nejak slabosť na burgre, z nich odpadaval

@tramtada31 hmm, burger sme ne ochutnali, ale našli sme tam reštauráciu s nádhernou, obrovskou záhradou a detským ihriskom, kde sa deti nenudili a malý výbeh, kým my sme sa najedli. A jedlo mali výborné.

anonym_2e4d93
1. aug 2025

@anonym_autor za mňa TOP hotel FIM RELAX v Jasnej.Pravidelne chodíme a využívame poukaz rekreačný😉

cristy
1. aug 2025
@anonym_2e4d93

@anonym_autor za mňa TOP hotel FIM RELAX v Jasnej.Pravidelne chodíme a využívame poukaz rekreačný😉

@anonym_2e4d93 presne ten som chcela odporučiť, minulý týždeň sme tam boli 🙂 tam je kopa možnosti v okolí na výlet, zážitky

autor
1. aug 2025
@anonym_2e4d93

@anonym_2e4d93 pozriem 🙂 dikes

tortelinka
2. aug 2025
@anonym_autor

@mariynka cierny balog sme boli previesť sa na železnici , inak tam nič nieje a v tátrach sme už boli chceme vidieť aj niečo iné 🙂

@anonym_autor čierny Balog urbanov vrch, Muráň

kvietok1992
2. aug 2025
@tramtada31

@tramtada31 ako sa vola to miesto s burgermi?

tramtada31
2. aug 2025
@kvietok1992

@tramtada31 ako sa vola to miesto s burgermi?

@kvietok1992 Chevy burger, vrelo odporucam, bol to gastronomicky zazitok

kvietok1992
2. aug 2025
@tramtada31

@kvietok1992 Chevy burger, vrelo odporucam, bol to gastronomicky zazitok

@tramtada31 ďakujem, určite pôjdeme 🙂

alca85
8. aug 2025

My sme boli teraz v Hrabovskej doline, okr. Ružomberok. Nádherné miesto s množstvom aktivít v okolí. Určite odporúčam.

autor
8. aug 2025
@alca85

My sme boli teraz v Hrabovskej doline, okr. Ružomberok. Nádherné miesto s množstvom aktivít v okolí. Určite odporúčam.

@alca85 skvelé a tip na ubytovanie ?

Strana
z2