Kam na krátky výlet počas týždňovej dovolenky?
Dievčatá poraďte kam sa vybrať na pár dní? Od stredy mám týždeň dovolenku...aspoň na dve noci..
.
Doplnam…
Pocet dovolenkarov? Aj deti? Ich vek?
Strava aka?
Autom?
Ludia, uz sa naucte poriadne polozit otazku…
My sme aktuálne v Brne. Nájdeš zaujímavosti pre dospelých aj deti.
@anonym_autor Rohace,Kvacianska dolina, Tatranska Bukovina, Zemplinska Sirava....
Neviem ak si z Bratislavy, ci sa ti oplati ist na 2 dni do Košíc
@anonym_autor Joooj stačí googliť trošku tomu venovať čas a rok ti je málo.
My nevieme odkiaľ si,čo zaujíma deti, či vôbec máte.
Čo máte radi.
Ale za mňa čokoľvek, všade je nádherne.
Pozri Booking nájdi super ubytko a v okolí výlety.
Južná Morava je moja srdcovka ,ak ste blízko západného slovenska tak nebudete ľutovať.
keď ste len dvaja - piešťany a vila vodička. s deťmi - to už neviem odporúčať - vačšie deti by mohli zaujímať tanky v údolí smrti, pozrieť aj drevené kostoly. štiavnica - požičať elektrobiky a prejť tajchy…
tak velmi zalezi na tom aka je vasa vekova skladba. ci len 2 dospeli, ci aj deti a ak ano, ako su stare, aj podla zaujmu. dalej podla toho ako daleko ste ochotni cestovat, autom ci vlakom, busom... ak to ma byt kratky vylet, tak ja by som skusila pozriet na nete kde sa konaju nejake zaujimave akcie, festivaly a podobne. v mnohych mestach maju kulturne leto a sprievodne programy k nemu, koncerty, food festival a podobne. alebo ak chcete ist radsej do prirody, na hory, k jazeru, moznosti je milion, staci si vybrat na nete kam a booknut nieco na 2 noci v danom okoli
Madarsko Heviz, Rakusko jazera, Alpy, Morava - Valassko pustevny, Praha, Vieden, Budapest, Benatky,

Na Slovensku, v zahranici, hory, voda, more? ...asi by to chcelo trosku zuzit