icon

Kam na víkend s bábätkom na Slovensku?

eva102
5. mar 2025

Ahojte 🙂 chystáme sa na prvý pobyt s našim bábätkom. Poraďte prosím nejaký dobrý baby friendly hotel alebo apartmánové ubytovanie v peknom prostredí, kde sa dá aj pokočíkovať a poprechádzať. Ideálne aj s vnútorným bazénom ale nie je to podmienka. Samozrejme na Slovensku 🙂)
Ďakujem

minesasubu
5. mar 2025

Nám sa veľmi páčilo v Trenčianskych Tepliciach hotel Diplomat
Blízko je krásny veľký park ,pešia zóna

nattyond
5. mar 2025

My ideme v máji so 7 mesačným do Tatier, našli sme krásne apartmány priamo na Štrbskom plese, ale teda bez bazéna 🤗 ja som najprv chcela aj s bazénom, ale všetky baby friendly hotely mi prišli strašne predražené na 2 noci, tak ideme radšej do apartmánu s kuchynkou a užijeme si Tatry a prírodu 🤗

nattyond
5. mar 2025

Len pre porovnanie - apartmán na Štrbskom na 3 dni, 2 noci s detskou postieľkou cca 260-300€ a baby friendly hotely ako Sitno sa pohybovali okolo 500€ 🫣 a ak máš možnosť využiť Dankov poukaz, tak tie apartmány vyjdú super

oblecenie99
5. mar 2025

Super je v Tatrách Hotel Átrium (ten istý koncept ako Sitno). My sme tam ale boli so 4 ročným, ale je full baby friendly aj pre najmenších. Mali ešte aj kuchynku na ohrievane prikrmov a pod., ta možno bola otvorená Non stop, neviem. Osobne by som tak s malým babom išla iba vtedy, ak by sme zároveň chceli zabaviť staršieho, do žiadneho verejného bazéna by som ešte nedávala... Naj dovolenky boli, keď sme boli s malým (prvýkrát keď mal 8 mesiacov) v apartmánoch, jedno kde. Chápem, že niekto chce mať navarené a všetko pripravené a o Tom je oddych, je to super, ale pri malom dieťati mi prišla ako väčšia voľnosť apartmán a nemala som.problem niečo si navariť, alebo vyuzit hotové prikrmy. Mam rada ten väčší priestor, vlastnú kuchyni k dispozícii Non stop, a cena je tiež lepšia. Pravda, ak započítame pripadnuu utratu v restikach, nemusí to tak byť. Navyše, tie hotely s baby friendly prístupom sú dosť preplnené, nebude tam kľud. Čo sledujem ich stránku, furt tam majú full house. Ale keď určite chcete hotel, tak ja ten Atrium fakt odporúčam, a v okolí máte veľmi dobré možnosti na prechádzky, parádny vzduch.

minesasubu
5. mar 2025

@minesasubu oprava Rajecké Teplice