icon

Kde na víkendový pobyt s deťmi?

veronika0122
8. jan 2025

Zdravím Vás, prosím viete mi poradiť nejaký fakt dobrý víkendový pobyt s welnesom a bazénmi pre deti? Samozrejme aj so stravou. Už sa v tom strácam a chcem niečo naozaj dobré kde sa deti zabavia. Chceli by sme ísť január/február. Vopred ďakujem

paulina291
8. jan 2025

Ja nedám dopustiť na wellnes hotel Permon. Absolútne topka či pre dospelých alebo pre deti. A strava za mňa tiež geniálna.
Pokiaľ ale hľadáte pobyt s veľa tobogánmi, divokou riekou a podobne, tak toto nie je úplne ono. Pri tomto type dovolenky som skôr spokojná s bešeňovou alebo veľkým mederom.

veronika0122
autor
8. jan 2025

@paulina291 ďakujem, nie netreba tobogány či divokú rieku. Prosím s koľkými deťmi ste boli a koľko to asi vyšlo ?ďakujem 🙂

renca99
8. jan 2025

@veronika0122 penzion Marko

paulina291
8. jan 2025

@veronika0122 my sme boli teraz v lete s jedným dieťaťom- boli sme ale v Pierise (to je ten istý rezort, len lacnejší hotel-ale je tam neobmedzený prístup do wellnesu a bazénov v Permone- to záleží od pobytu aký by ste mali) a nakoľko sme mali poukážku z časopisu Záhradkar, kde bola 50% zľava tak nás to vyšlo na 4 noci s 1 dieťaťom (vtedy 5m) medzi 700-800 eur-strava polpenzia. Permon je samozrejme drahší, a bez poukážky detto. Predtým som bola viac krát v Permone, ale to som ešte bývala s rodičmi a pobyt platili oni, takže to cenu neviem 🙂
Ešte ale dodám, že ak myslíte tento prelom január/február, tak to by som si isto overila, či vôbec ešte niekde bude miesto. My takéto dovolenky rezervujeme najmenej pol roka dopredu. Túto v lete som rezervovala ešte predtým, než sa nám malý narodil.

gypsomilka
8. jan 2025

Na stranke ich si vies naklikat a dostanes cenu. Ale 2 dosp+2deti /2 noci 600€+ 🤦🏼‍♀️