icon

Kde nájsť overené ubytovanie vo Vysokých Tatrách?

22. jún 2024

Dobrý večer,viete poradiť nejaké overené ubytovanie vo Vysokých Tatrách v nejakej normálnej cene v mesiaci júl pre rodinu s tromi deťmi vo veku 22,9 a 5 rokov,čiže v podstate traja dospelí a dve deti. Mohlo by byť aj s raňajkami,ale keď nebude sa zariadime. Áno viem že Tatry sú drahé,potrebujeme v podstate iba ubytovanie a cez deň plánujeme výlety. Ďakujem za každú radu.

oblecenie99
22. jún 2024

Ak vám nevadí varenie, tak by som brala apartmány, v Novej Lesnej je ich veľa, osobne tu máme vyskúšane Apartmány Vista alebo Vila Lesana - tá je aj veľmi blízko k stanici TEŽ. Alebo potom v Štrbe, ale za pricetne ceny som videla aj v Tatranskej Lomnici (Booking). Dobré skúsenosti s ubytkom s raňajkami a za celkom fajn cenu sme mali napr. tu: Miramonti resort v Hornom Smokovci.

zalka
22. jún 2024

https://www.slovenske.cz/ubytovani-slovensko/vy... skús si niečo dohladať, dá sa nájsť ubytovanie aj v tatrách lacnejšie. Ako bolo spomínané chaty apartmány ..

pinkgirl
22. jún 2024

Skús Vila Kosodrevina Štrbské pleso.

sun_shine_2020
26. jún 2024

Pozri Penzion Molčany - bola som tam ubytovana 10 rokov dozadu a uz vtedy mali nizke ceny. Neviem ako to maju teraz 😊 ale domaci boli veeeelmi miliiii, vecer nas pozvali na drink, rano domace ranajky, naozaj skromne ale ciste ubytko 😊

majkamia
26. jún 2024

Ahoj pozri Google nás Apartmán 4M Tatry 🙂 v júli ešte mame nejaké volne termíny 🙂 je to 3 izbový byt, ma 2 spálne aj detskú postieľku. Obývaciu izbu. Vonku mame detské ihrisko a trampolínu. Je určené pre naše deti ale môžu sa hrať aj deti z apartmánu ja som len rada ak sa detičky vyhrajú.
Pozdravujem

majkamia
26. jún 2024

Apartmán sa nachádza na Tatranskej Štrbe odkiaľ jazdí zubacka na Štrbské Pleso

autor
27. jún 2024

@majkamia
Ďakujem veľmi pekne,vyzerá to super,len akurát termín kedy máme voľno je obsadený. Ale možno skúsime niekedy nabudúce.😀 👍

majkamia
27. jún 2024

O aký termín sa jedna? Kde si pozrela ze je obsadene?

autor
28. jún 2024

@majkamia
Na booking mi ukazuje že vypredané. A termín je od 13 do 17.7.2024

majkamia
28. jún 2024

Áno to je vypredané, škoda

majka2959
3. júl 2024

Neviem, či je to ešte aktuálne, teraz je zrekonštruovaný Penzión Caritas v Dolnom Smokovci.

autor
3. júl 2024

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne,no už máme rezerváciu v Hoteli Lujza Major. Nepoznáte niekto neboli ste tam?

nnikka
3. júl 2024

Ja môžem ešte poradiť Altendorf v Starej Lesnej. Boli sme spoko.