icon

Kde sa dá kúpať na Záhorí zadarmo?

4. jún 2025

kde sa da prosim kupat na zahori? aj pre deti vhodna plaz. tak ''na otocku'' a najlepsie zadarmo 🙂
sme z Ba.
dakujem

zalka
4. jún 2025

Prečo nejdeš na Draždiak

autor
4. jún 2025
@zalka

Prečo nejdeš na Draždiak

@zalka nie je tam zakaz ? uz neviem kde som o tom citala. skrt to elektricke vedenie tam. a chcela som si urobit vylet na zahorie

lucik194
4. jún 2025

kvoli elektrickemu vedeniu tam nikdy zakaz nebol (Na Drazdiaku myslim), jedine ked bola vtacia chripky (vyskyt) tak vtedy zakazali kupanie

autor
4. jún 2025
@lucik194

kvoli elektrickemu vedeniu tam nikdy zakaz nebol (Na Drazdiaku myslim), jedine ked bola vtacia chripky (vyskyt) tak vtedy zakazali kupanie

belllinka
4. jún 2025

je tam niekde napísané, že je tam zákaz kúpania??

autor
4. jún 2025
@belllinka

je tam niekde napísané, že je tam zákaz kúpania??

@belllinka ja som sa vsak pytala na ine.

to je mile, ani jedna z vas mi neodpovedala na to co som sa pytala.

sonicka19983
4. jún 2025

Pieskovna pri Plaveckom Stvrtku, Marchegg pri Morave kupanie Slovakom zakazal, to je jedine co mi napada 🙂

belllinka
4. jún 2025

Nikto ti tu nebude hovoriť svoje tipy na pekné kúpanie zadarmo, aby sa tam potom navalalo milion ludi. Chod na ten Drazdiak radsej 🙂

autor
4. jún 2025
@sonicka19983

Pieskovna pri Plaveckom Stvrtku, Marchegg pri Morave kupanie Slovakom zakazal, to je jedine co mi napada 🙂

@sonicka19983 diky, k odpovedi na polozenu otazku.

autor
4. jún 2025
@belllinka

Nikto ti tu nebude hovoriť svoje tipy na pekné kúpanie zadarmo, aby sa tam potom navalalo milion ludi. Chod na ten Drazdiak radsej 🙂

@belllinka to je velmi rozumna odpoved, klobuk dole

belllinka
4. jún 2025

V Plaveckom mas kopu romov, tam ani nechod

autor
4. jún 2025
@belllinka

V Plaveckom mas kopu romov, tam ani nechod

@belllinka no to ma dost odradza, asi pozriem dalej k CR hranici dakujem

dadis
4. jún 2025

Lozorno

vroni
4. jún 2025

Z rakúskej strany je priamo pri Morave (rieke) pláž v Hohenau (Moravský Ján), zo slovenskej mi ešte napadli Leváre.
Ak chcete vyslovene kúpalisko, je tiež z rakúskej strany jedno pekné v Rabensburgu za Hohenau, ale je to dosť ďaleko a proste dedinské kúpalisko (pekne, veľké, čisté, ale zase nijako zaujímavé, aby stálo za tú cestu)
Ceny som nepozerala, takže to neviem 🤷🏼‍♀️

alenka58
4. jún 2025

Malé Leváre, Jakubov

alenka58
4. jún 2025

Sekule a Gazárka v Šaštín Stráže

zalka
4. jún 2025

Autorka na Draždiak sa normálne kúpe... Roky rokuce

srbskalizzy
4. jún 2025

Priehrada za obcou Prietrzka?

sella38
4. jún 2025

Adamov, Gazárka Šaštín - ale v obidvoch myslím nebolo odporúčané min. rok sa kúpať....

veronikaszabova
4. jún 2025

Baby.... Radite jej Gazarku, Levare, Adamov...No fuj. Boli ste niekedy pri tej vode? hnus nieco. Kunovska priehrada detto ( aj ked tam sa kupu ludia, ja by som tam prst nenamocila).

sella38
4. jún 2025
@veronikaszabova

Baby.... Radite jej Gazarku, Levare, Adamov...No fuj. Boli ste niekedy pri tej vode? hnus nieco. Kunovska priehrada detto ( aj ked tam sa kupu ludia, ja by som tam prst nenamocila).

@veronikaszabova bola som na Adamove a áno, ja by som sa tam nekúpala. Ako som písala min. rok hygienici neodporúčali.... ale množstvo ľudí sa tam aj tak kúpe.

autor
4. jún 2025
@veronikaszabova

@veronikaszabova nebola som tam a teda ani radsej nepojdeme...

alenka58
4. jún 2025
@veronikaszabova

@veronikaszabova no zadarmo chce, ľudia sa tam kúpajú, tak ako aj v iných jazerách, ja sa tiež nemôžem lebo mám alergiu na vody v jazerách