Kde sa dá kúpať na Záhorí zadarmo?
kde sa da prosim kupat na zahori? aj pre deti vhodna plaz. tak ''na otocku'' a najlepsie zadarmo 🙂
sme z Ba.
dakujem
Prečo nejdeš na Draždiak
@zalka nie je tam zakaz ? uz neviem kde som o tom citala. skrt to elektricke vedenie tam. a chcela som si urobit vylet na zahorie
kvoli elektrickemu vedeniu tam nikdy zakaz nebol (Na Drazdiaku myslim), jedine ked bola vtacia chripky (vyskyt) tak vtedy zakazali kupanie
kvoli elektrickemu vedeniu tam nikdy zakaz nebol (Na Drazdiaku myslim), jedine ked bola vtacia chripky (vyskyt) tak vtedy zakazali kupanie
je tam niekde napísané, že je tam zákaz kúpania??
je tam niekde napísané, že je tam zákaz kúpania??
@belllinka ja som sa vsak pytala na ine.
to je mile, ani jedna z vas mi neodpovedala na to co som sa pytala.
Pieskovna pri Plaveckom Stvrtku, Marchegg pri Morave kupanie Slovakom zakazal, to je jedine co mi napada 🙂
Nikto ti tu nebude hovoriť svoje tipy na pekné kúpanie zadarmo, aby sa tam potom navalalo milion ludi. Chod na ten Drazdiak radsej 🙂
Pieskovna pri Plaveckom Stvrtku, Marchegg pri Morave kupanie Slovakom zakazal, to je jedine co mi napada 🙂
@sonicka19983 diky, k odpovedi na polozenu otazku.
Nikto ti tu nebude hovoriť svoje tipy na pekné kúpanie zadarmo, aby sa tam potom navalalo milion ludi. Chod na ten Drazdiak radsej 🙂
@belllinka to je velmi rozumna odpoved, klobuk dole
V Plaveckom mas kopu romov, tam ani nechod
V Plaveckom mas kopu romov, tam ani nechod
@belllinka no to ma dost odradza, asi pozriem dalej k CR hranici dakujem
Lozorno
Z rakúskej strany je priamo pri Morave (rieke) pláž v Hohenau (Moravský Ján), zo slovenskej mi ešte napadli Leváre.
Ak chcete vyslovene kúpalisko, je tiež z rakúskej strany jedno pekné v Rabensburgu za Hohenau, ale je to dosť ďaleko a proste dedinské kúpalisko (pekne, veľké, čisté, ale zase nijako zaujímavé, aby stálo za tú cestu)
Ceny som nepozerala, takže to neviem 🤷🏼♀️
Malé Leváre, Jakubov
Sekule a Gazárka v Šaštín Stráže
Autorka na Draždiak sa normálne kúpe... Roky rokuce
Priehrada za obcou Prietrzka?
Adamov, Gazárka Šaštín - ale v obidvoch myslím nebolo odporúčané min. rok sa kúpať....
Baby.... Radite jej Gazarku, Levare, Adamov...No fuj. Boli ste niekedy pri tej vode? hnus nieco. Kunovska priehrada detto ( aj ked tam sa kupu ludia, ja by som tam prst nenamocila).
Baby.... Radite jej Gazarku, Levare, Adamov...No fuj. Boli ste niekedy pri tej vode? hnus nieco. Kunovska priehrada detto ( aj ked tam sa kupu ludia, ja by som tam prst nenamocila).
@veronikaszabova bola som na Adamove a áno, ja by som sa tam nekúpala. Ako som písala min. rok hygienici neodporúčali.... ale množstvo ľudí sa tam aj tak kúpe.
@veronikaszabova nebola som tam a teda ani radsej nepojdeme...
@veronikaszabova no zadarmo chce, ľudia sa tam kúpajú, tak ako aj v iných jazerách, ja sa tiež nemôžem lebo mám alergiu na vody v jazerách

Prečo nejdeš na Draždiak