Kedy navštíviť tiché miesta na Slovensku?
Ahojte,poznate pekné miesta priroda lahka turistika na slovensku? Kedy ist aby tam bolo čo najmenej ludi? Nejake naozaj zaujimave pekne miesta také oddychové a hlavne kludné bez návalov ľudí
asi mimo vychytenych turistickych miest hocikde.. ved na turistiku ti v SR fakt staci vyjst k najblizsiemu kopcu / lesu.. tiez ak to tu clovek napise, aj tam kde je fajn a par ludi, bude naval ak niekto hlada taketo miesta 🙂 turisticke cesticky su fakt vsade hadam
Ahoj no ja by som ti odporučil ísť do Liptovského Jana Hotel Alexandra tam je viac zelene kľud není taky nával,ruch si blízko lesa pamätám sa keď som tam bol škoda že len na dva dni lebo to sme vyhrali rekreačný poukaz máš tam turistiku,cyklo trasi..Hlavne je dobre isť cez leto
My sme išli v pondelok. Nikde nikto
@anonym_autor Chod ked prsi (ale nie v burke), to tam nikto nie je😅
Poloniny?
Ahoj no ja by som ti odporučil ísť do Liptovského Jana Hotel Alexandra tam je viac zelene kľud není taky nával,ruch si blízko lesa pamätám sa keď som tam bol škoda že len na dva dni lebo to sme vyhrali rekreačný poukaz máš tam turistiku,cyklo trasi..Hlavne je dobre isť cez leto
@stelly652 my sme boli v tom hoteli ubytovaní cca 4 roky dozadu a moc ho neodporúčam. Na izbe sme nevedeli vetrať, lebo na balkóne stále niekto vyfajcoval. Sme nefajciari s malými deťmi , dosť nám to vadilo. Namiesto horského vzduchu dýchať smrady.

Keď to tu napíšem, tak to už nebude kľudné miesto bez návalov ľudí.