icon

Luxusné chaty s wellness pre dvoch na Slovensku

25. sep 2025

Prosím tip na chatu kdekoľvek na Slovensku, ktorá bude zariadená v luxusnejšom štýle pre dve osoby s vírivkou, bazénom či nejakou saunou.
Ďakujem 💋

sisska96
25. sep 2025

Prišla si sa pochváliť? Však si otvor booking a vyberaj

miselka257
25. sep 2025

všetko je booknute podľa mňa 😂 už som hľadala a to až na november a málo čo majú voľné 😀

autor
25. sep 2025
@sisska96

@sisska96 Nie, prišla som si po tip na konkrétnu chatu - napísala som svoju predstavu a dostala som naozaj “relevantnú odpoveď” 🙄
Ďakujem za reakciu ale o takúto odpoveď skutočne nestojím …
Booking si samozrejme pozriem, zaujímali ma reálne skúsenosti 😌

autor
25. sep 2025
@miselka257

všetko je booknute podľa mňa 😂 už som hľadala a to až na november a málo čo majú voľné 😀

@miselka257 áno, tiež sme si vymysleli pobyt takto narýchlo … ideál budúci týždeň predĺžiť víkend 🙂

miselka257
25. sep 2025
@anonym_autor

@miselka257 áno, tiež sme si vymysleli pobyt takto narýchlo … ideál budúci týždeň predĺžiť víkend 🙂

@anonym_autor všetko kde som bola je už mimo hry, treba skôr hľadať, je to o šťastí 😁 a záleží aj o lokalite, možno v poľsku ešte niečo nájdete a vyjde to lacnejšie 😁

autor
25. sep 2025
@miselka257

@anonym_autor všetko kde som bola je už mimo hry, treba skôr hľadať, je to o šťastí 😁 a záleží aj o lokalite, možno v poľsku ešte niečo nájdete a vyjde to lacnejšie 😁

@miselka257 V Poľsku poznáme pár zaujímavých chát, miest, chaletov ale tentokrát by sme radi využili rekreačný príspevok 🙂 čiže SR

melanta
26. sep 2025
@sisska96

@sisska96 na koníku nie sú iba ženy, ktoré každý mesiac čakajú na prídavky. Je tu veľa žien, ktoré chodia viac krát do roka na luxusnejšie dovolenky, majú viac nehnuteľností, drahé autá. Môžu tu diskutovať rovnako ako tie, ktoré zarábajú priemerne alebo minimálku. Načo sa zapájaš do témy, ak máš problém s tým, že niekto si dokáže zaplatiť aj niečo draahšie? Veď to nie je povinné. Mimochodom, ak ide o chaty, väčšina tých skutočne dobrých na bookingu nie je.

melanta
26. sep 2025
@anonym_autor

@miselka257 V Poľsku poznáme pár zaujímavých chát, miest, chaletov ale tentokrát by sme radi využili rekreačný príspevok 🙂 čiže SR

@anonym_autor ak chceš vyslovene chatu a malú, nie bežný štandard a aj wellness, tak to ani neviem, či na Slovensku existuje. Tu je pár hotelov, ktoré majú ako tak vyššiu úroveň, to je tak všetko. Je pár nie luxusných ale skôr zaujímavých miest, ako napríklad V korunách stromov či Liptovalley a potom pekné chaty, ktoré sú ale pre veľa ľudí, ako napríklad Zrub Karin.

miselka257
27. sep 2025
@melanta

@anonym_autor ak chceš vyslovene chatu a malú, nie bežný štandard a aj wellness, tak to ani neviem, či na Slovensku existuje. Tu je pár hotelov, ktoré majú ako tak vyššiu úroveň, to je tak všetko. Je pár nie luxusných ale skôr zaujímavých miest, ako napríklad V korunách stromov či Liptovalley a potom pekné chaty, ktoré sú ale pre veľa ľudí, ako napríklad Zrub Karin.

@melanta existuje, pozri si glampingy 😁 máš tam stan a pri ňom sauna, prípadne vírivka/kaďa s vodou 😀 tzv. mini wellness