icon

Máme ísť na víkendový pobyt bez dieťaťa aj v zlom počasí?

8. júl 2025

Ahojte potrebovala by som od vás radu, mame možnosť ísť bez dieťaťa na pobyt s manželom na víkend ale ma byt veľmi zle počasie a vonku by sme si to vôbec neuzili. V hoteli neni bazén ani nič je to len apartmán a v meste. 🙄🤷 Ísť ci neísť? 😁 Nevieme vôbec kedy najblizsie by sme sa dostali niekam len tak sami bez malého tak teraz mam dilemu 😁 ďakujem

mane01
8. júl 2025

@anonym_autor isla by som, vsak v meste su urcite aj indoorove moznosti, muzea, galeria, mozte ist do kina, prejst sa po meste, vsak to sa da aj v dazdi pod dazdnikom. Oddychnete si, mozte dlho spat, urobte si cak a citajte si alebo si zahrajte stolnu hru. Berte to ako rande.

marca12
8. júl 2025

@anonym_autor Jasne,ze ist. Ked len budete na izbe oddychovat,pozerat filmy,sexovat....V okoli je mozno nejaky hotel s bazenom za poplatok za vstup alebo nejaky aquapark,nieco,kde sa da okupat. Pripadne kino,restauracia.

thereisabear
8. júl 2025

Išla by som

maickamf
8. júl 2025

@anonym_autor urcite chodte. Uzijete si jeden druheho.
My ideme s mamou a sestrou na damsku jazdu a tiez ma byt zle pocasie, 10st, zamrzneme😂, ale tesim sa, ze trochu zmena 😉

autor
8. júl 2025

Baby išli by sme do BS a vôbec netuším tam kam 🤷😁 alebo keď to tam poznáte aj blízke okolie poraďte ďakujem

mandzula
8. júl 2025
@anonym_autor

Baby išli by sme do BS a vôbec netuším tam kam 🤷😁 alebo keď to tam poznáte aj blízke okolie poraďte ďakujem

@anonym_autor kaviaren Divna pani, Ruin bar, pripadne wellness v Salamandra resort, restauracia Erb, cajovna Klopacka.

vanilkovazmrzka
8. júl 2025

V akom meste? Ved v meste sa da robit tisic veci aj ked prsi

januska12323
9. júl 2025

Dobré topánky a oblečenie a môžete chodiť aj po daždi.

kitycat
9. júl 2025

@anonym_autor isla by som, prechadzat v dazdi bez dietata je ovela jednoducsie ako s nim

anonym_6780cc
9. júl 2025

a nemala by si toto prebrať so svojim manželom? Akože toto je taká otázka, že až. Veď si popozeraj, čo je dostupné v okolí, prinajhoršom pôjdete niekam do kina, divadla, na večeru. Keď doprší, sa aj vonku prejdete. Je to len počasie, nie koniec sveta.

autor
9. júl 2025
@anonym_6780cc

a nemala by si toto prebrať so svojim manželom? Akože toto je taká otázka, že až. Veď si popozeraj, čo je dostupné v okolí, prinajhoršom pôjdete niekam do kina, divadla, na večeru. Keď doprší, sa aj vonku prejdete. Je to len počasie, nie koniec sveta.

@anonym_6780cc s manželom som to preberala a nato sú fóra ze sa spýtať aj na radu a teda som napísala aj mesto ze konkrétne co tam, keď k tomu nemáš čo normalne napísať tak netreba komentovať 😊 pekný deň

mandzula
9. júl 2025

@anonym_autor ze? Clovek tomu nerozumie, sama je na fore, kde sa debatuje, ale rypat bude, ze ty sa mas rozpravat s muzom. Som zvedava, co by tu citala, keby si ludia vsetko vybavili s muzom, rodicmi, detmi, psychologom, googlom.

natalka13
9. júl 2025

Ty si dospela svojpravna zena? fakt sa pytas to vo sa pytas?
momentalne prsi u nas a fuka vietor mam ist do obchodu?

autor
9. júl 2025
@mandzula

@anonym_autor ze? Clovek tomu nerozumie, sama je na fore, kde sa debatuje, ale rypat bude, ze ty sa mas rozpravat s muzom. Som zvedava, co by tu citala, keby si ludia vsetko vybavili s muzom, rodicmi, detmi, psychologom, googlom.

@mandzula ja tomuto nerozumiem, prečo ženy nemôžu držať spolu a radšej budú rýpať, urážať a ponizovat druhé a to vidím všade poslednú dobu na nete, veľmi zle , asi sú nešťastne lebo inak si to neviem vysvetliť 🤦😊

autor
9. júl 2025
@natalka13

Ty si dospela svojpravna zena? fakt sa pytas to vo sa pytas?
momentalne prsi u nas a fuka vietor mam ist do obchodu?

@natalka13 ahoj aj tebe pekný deň 😁😊

drianaa
9. júl 2025

Ak nevieš, kedy najbližšie by ste sa dostali niekam, tak určite choďte. V BD môžete obehať nejaké múzeá, kaviareň Divná Pani, je veľmi obľúbená, ale v historickom meste ich je naozaj veľa aj menej známych. Múzeum Svätý Antol, kino, výstavy. Okolie je nádherné, nám by napríklad na prechádzku nevadil ani dážď, pokiaľ by to nebol hustý lejak ( pred mesiacom presne som sa bola v daždi “ vyvenčit” v okolí BS, sama som sa tam prechádzala a užívala si peknú prírodu, nebolo ani živej duše , skúsim pridať fotku) ale sú tam aj upravené trasy a chodníky, alebo sa vyvezte autom na nejaké pekné miesto a urobte si piknik v aute, s dobrou hudbou a koláčom napríklad. Keby ste mali flexibilne na výber, že si môžete hocikedy vyriešiť voľno v práci a stráženie, asi by som to skúsila zmeniť. Ale pokiaľ to nemáte iste, tak by som to už nerušila

autor
9. júl 2025
@drianaa

Ak nevieš, kedy najbližšie by ste sa dostali niekam, tak určite choďte. V BD môžete obehať nejaké múzeá, kaviareň Divná Pani, je veľmi obľúbená, ale v historickom meste ich je naozaj veľa aj menej známych. Múzeum Svätý Antol, kino, výstavy. Okolie je nádherné, nám by napríklad na prechádzku nevadil ani dážď, pokiaľ by to nebol hustý lejak ( pred mesiacom presne som sa bola v daždi “ vyvenčit” v okolí BS, sama som sa tam prechádzala a užívala si peknú prírodu, nebolo ani živej duše , skúsim pridať fotku) ale sú tam aj upravené trasy a chodníky, alebo sa vyvezte autom na nejaké pekné miesto a urobte si piknik v aute, s dobrou hudbou a koláčom napríklad. Keby ste mali flexibilne na výber, že si môžete hocikedy vyriešiť voľno v práci a stráženie, asi by som to skúsila zmeniť. Ale pokiaľ to nemáte iste, tak by som to už nerušila

@drianaa ďakujem pekne 😊🙏 pozrieme s manželom niečo, do kaviarne chceme ísť určite divnej pani ale pozrieme aj okolie.