Mestá na Slovensku s vlakmi zadarmo a atrakciami
prosím nejaké mesto na Slovensku kde nie je problém sa dostať vlakom (keďže ho mame zdarma )
Samozrejme kde sú aj nejaké atrakcie zoo,plaváreň ,….
Trenčín - kúpalisko, hrad (tam cez mesto prejdete aj peši)
Košice - zoo, či je tam kúpalisko neviem predpokladám, že áno
Bratislava - zoo, hrad, iné atrakcie
Vlakom do Prievidze a potom Bojnice (to je trošku komplikovanejšie)
Autorka, nenapísala si aké veľké deti, odkiaľ chceš cestovať (koľko hodín).
Len dávam vedieť, že ZOO SÚ ZATVORENÉ. (preventívne kvôli tej slintačke a krívačke)
atrakcie pre deti? Cestujete odkiaľ a kedy? Teraz? Cez prázdniny? Veď to je podstatné, ak si z BA, hádam ti nebudeme radiť zoo v BA.
Odporúčam Bojnice, každé 2 hodiny tam chodí z BA vlak do Prievidze, tam vystúpiť, taxi do Bojníc a v Bojniciach zoo, vláčik, vyhliadka v oblakoch, kúpalisko, kúpele...
Liptovský Mikuláš, Tatralandia, Zookontakt, Dom hore nohami, Fantázia Liptov Park...
@unicornlady čože? Všetky zoo? Prvýkrát čítam... Och.
@nika23t Čo som čítala, tak Bojnice a Bratislava, Košice, Spišská Nová ves sú ZOO zatvorené.
Neviem presne, koľko ZOO máme na Slovensku.
Keď si otvoríš stránku danej ZOO, tak tam máš napísané, že je zatvorené do odvolania.
Pozerám, že aj Bojná (Ranč pod Babicou) je zatvorená tá časť, kde sú zvieratá.
aj EKO park v Piešťanoch, je zatvorená časť so zvieratami
My v lete mame zaplatenu dovolenku v bojniciach.. snad do vtedy zoo budu otvorene
Momentálne sú všetky zoo zatvorené.
Hľadám to na leto tak dúfam že už tá zoo bude otvorená
Idem len s priateľom čiže deti nemáme
Cestovať budeme z Košíc
Bojnice sú krásne ale 4 krát prestupovať vlakom už by bolo aj na mna veľa
Liptovský Mikuláš sme boli minuly rok
no keby si tieto informácie napísala hneď, nebudeme ti písať Bojnice😉
@0silvia0 tiež som to nevedela až kým som si to neznala googlit 🤦♀️
Piešťany mám rada a Zuberec Oravu celé okolie
Rajecke Teplice, vlakom do ziliny a potom osobakom do rajeckych - termálne kúpalisko, kúpele. Kúsok od je ďalšie kúpalisko v rajci- rovnakým osobakom. Zo Žiliny viete ísť aj do Terchovej ale tam teda vlak nejde, iba bus.

Vlakom sa dá na slovensku dostať takmer všade :D len vždy treba využiť aj nejakú ďalšiu dopravu v rámci mesta