Môžem si objednať večernú donášku do hotela?
Ľudia zdravím vás budem ubytovaná s manželom hoteli neboli sme ešte tak ale taká otázka.. môžem si ja objednat napríklad donášku jedla a zobrať si to do hotela ? Či nie? A hlavne večer lebo cez deň nieje problém ale večer kôli malému nebudeme môcť ísť nikde. Ak máte skúsenosti stým či môžeme či nie.
@karmenka123 v hoteli nie je reštaurácia? Za mňa je toto no go
kludne si objednaj, len po jedlo chod potom idealne dole pred hotel, nech ta nemusi kurier s jedlom hladat 🙂
Jasne ze si mozes. nie kazdy hotel ma restiku a nie kazdy vari do nvm akej hodiny a ked niekde prideme vecer posledne co sa mi chce ist este hladat vhodnu restauraciu s jedlom. Toto je zalozny plan
@luliu ide o to že s malím sa nedá už večer. Aj keby je reštaurácia v hoteli snim sa pri stole nedá vydržať. Nemastmy neslany.. je to dieťa.
@michaelam2 ďakujem veľmi pekne.
@lila246 určite áno, najlepšie tak lebo naozaj s malím to sa už večer nedá. A takto viem že budeme na izbe na kľude. Ďakujem
@sandrasstini veľmi pekne ďakujem za info. Budem vedieť lebo 14teho odchádzame. A ja sa do týchto veci nevyznám .
@karmenka123 keď sme boli na dovolenke tak sme často robili to že sme kupovali jedlo na hotel
Na recepcii keď sme išli okolo na nás vždy často divne pozerali hlavne keď videli že máme pásky All inclusive na ruke ale čo sme mali robiť keď nám nechutilo na hoteli 😁
Ale v prípade donášky určite to je v pohode ale preberať by som ju išla pred hotel (von pred vchod)
Cestujem casto ziaden problem a ziadna no go zona to nie je. Objednam si na co mam predsa chut a nie co ponuka hotelova restauracia.
@karmenka123 určite, ale hlavne by som sa snažila, aby ma nikto nevidel,,pretože jedlo na hotel, kde je reštaurácia, by nemalo byť dovolené v niektorých hoteloch...odpadky, špina...všetko veci, na ktoré hotel nemá povolenie na izbe, ak má vlastnú reštauráciu...
Cestujem vela a este som teda nezazila hotel, ktory by nemal na izbe povolene jest 🙄kludne si objednaj, kludne si to preber ako normalny clovek pred hotelom a odnes do izby, nemusis sa plizit po kanaloch. Ludia to robia uplne bezne, nebudes ani prva ani posledna nemaj strach.
Jasné že mozes
@karmenka123 jasné, pri objednávaní izby si sa nezaviazala zmluvne, že nebudeš jesť cudzie jedlo. Je to jednoduchšie s dieťaťom poriešiť takto.
Jasne, že môžeš. Cestujeme s mužom roky, bežne si objednávame na hotel co v ponuke nemajú a ide nám to akurát na chuť. A s dieťaťom dupľom.
Robim na recepcii na hoteli, a je to uplne bežná vec, že tam príde kuriér s jedlom / a to máme aj reštiku / A keď ma pridu poprosiť o tanier, alebo príbor, donesiem im z reštiky. Nikto z toho vedu nerobí.

@karmenka123 samozrejme, mozes, nema to komu vadit