Najkrajšie dojmy zo slovenských miest. Kde ste sa cítili doma?
Ktoré mesto na Slovensku, ktoré ste v živote navštívili alebo v ktorom ste žili či žijete, vo vás zanechalo najkrajší dojem? Kde ste sa cítili ako doma a radi sa tam vraciate?
Uplne top neviem... Ale paci sa mi Trencin. A zo zahranicnych Zywiec, Krakow, Praha
Trnava
Telč, Český Krumlov, Banská Štiavnica
Prievidza ❤ Chcela by som tam zit
Uplne top neviem... Ale paci sa mi Trencin. A zo zahranicnych Zywiec, Krakow, Praha
@martinkatinka Trenčín je pekný, ale mne tam ľudia nesedia vôbec-divná nátura, teda necítim sa tam dobre.
Piešťany sú pekné.
@anonym_autor na prvom mieste Trenčín ♥️ potom Banská Bystrica a Štiavnica. Počula som, že aj Trnava je nádherná tak sa tam o pár dní chystám. Ale každopádne ten Trenčín je srdcovka a chodím tam minimálne raz do roka
Paci sa mi Bardejov, Levoca, ale len na navstevu. Mimo Slovenska Praha, Drazdany, Benatky a aj Belehrad
Ružomberok časť Hrabovo
Ružomberok časť Hrabovo
@anonym_aecfc8 🙄 zvláštne
Mne sa páči hlavne Trenčín, Banská Bystrica, Košice, ale tiež len na návštevu.
Žilina - milujem od malička,
Prešov - srdcová záležitosť a najmä spomienky na detstvo
Košice
u susedov Brno, Olomouc.
Nebývam ani v jednom z uvedených.
Prievidza ❤ Chcela by som tam zit
@anonym_6256c2 😳 prečo Prievidza? Žila som tam a odišla som, strašné mesto na život.
Žilina. Prvýkrát som bola v Žiline pred +/- 30 rokmi a už vtedy som si vravela, že tam by som rada žila. A podarilo sa 🙂
@anonym_6256c2 😳 prečo Prievidza? Žila som tam a odišla som, strašné mesto na život.
@anonym_autor Paci sa mi velmi, je tam vsetko, krasna priroda, milujem ho 😍
@anonym_autor na Slovenku žiadne, no keď som prvý krát prišla do Varšavy, tak som vedela že to bude na celý život.
@anonym_6256c2
@anonym_autor aj moje rodné mesto ... Je krásne, ale život bohužiaľ už otras. Žiadna práca a to bol môj dôvod na odchod pred pár rokmi.
Mne Piešťany. Boli sme aj v Trenčine-chodime často. A naposledy krátka navsteva v Trnave a padla mi do oka. Radi ideme aj do Kremnice.
Košice su tiež pekne.
@anonym_autor Prešov
@anonym_autor na Slovenku žiadne, no keď som prvý krát prišla do Varšavy, tak som vedela že to bude na celý život.
@anonym_5c14d7 A zijes tam, prestahovala si sa?
@anonym_aecfc8 🙄 zvláštne
@anonym_4b9b93 musíš mat názor na vsetmo?
Ani jedno nikde. Otras všade 🤮 Ak za hranicami, tak minimálne Praha.
@anonym_5c14d7 A zijes tam, prestahovala si sa?
@anonym_6256c2 ano žijem
Mám slabosť pre Trnavu. A páči sa mi aj Banská Štiavnica. A samozrejme Bratislava ale tam doma naozaj som (viac či menej)

Ja len trosku odbocim k susedom, ale neda mi to sem nenapisat. Ja milujem Olomouc, nadherne mesto a velmi rada sa tam vraciam. U nas je to Kremnica.