icon

Najlepšie baby friendly hotely na Slovensku

18. aug 2025

Ahojte viete mi poradiť dobrý baby friendly hotel z vlastnej skúsenosti? Áno viem že si môžem zadať do Google ale chcem počuť vlastne skúsenosti. kde sa dá ísť aj v lete ale aj na jeseň alebo v zime. A ďalej kedy ste boli prvý krát s bábätkom takto na pobyte? Viem že oddych nemám čakať ale chcela by som nejakú zmenu.

lienocka2808
18. aug 2025

hotel Senec, v Senci napríklad. Je to sieť hotelov Trinity, a ďalšie dva sú vo Vyhniach a v Tatrách, kukni.

vkatush
18. aug 2025

My sme boli veľmi spokojní v Hotel Chopok.
Malý mal 9m a naozaj sme si oddýchli. Boli sme cez týždeň, nebolo veľa ľudí a zamestnanci boli mega milí, snažili sa vyjsť v ústrety.
A napr keď malý pri večeri vystrájal a ja som sa chcela prepadnúť hanbou, oni naopak, robili si s ním srandy, zabavili ho, vraveli, nech si z toho nič nerobíme, sú zvyknutí na horšie a jedlo pripravili presne podľa predstáv (dokonca malého bolo asi chutnejšie ako naše 😂).

maminka1988
18. aug 2025

Hotel Atrium siet Trinity. Boli sme tam minuly rok a urcite sa tam niekedy este vratime.

lucy_ms
18. aug 2025

Odporúčam Permon, prípadne aj Atrium, či iné hotely zo siete Trinity.

lupajole
18. aug 2025

Jednoznacne permon, atrium tieto dva mame odskusane a stale sa tam vraciame

petamich
18. aug 2025

Trinity hotels, Permon, Arietes Marmot (AmResort), myslim, ze Hubert sa vola ten dalsi, Salamandra je tiez fajn pre deti ale Sitno a Atrium su asi najlepsie