Najlepšie hotely na relaxačný pobyt na Slovensku
Ahojte. Poradili by sme si nejaký pobyt na Slovensku, ideálne hotel, aby raňajky boli. Chceme ísť len dvaja, vypnúť od všetkého, takže nič aktívne. Wellnes nemusí byť, nechodíme. Možno niekde v prírode, prechádzky, reštaurácie (nie na samote v lese), atď, jeden deň možno pozrieť niečo zaujímavé v okolí. Obdobie marec, takže nepočítam, že počasie bude extra pekné. Jednoducho taký predlžený víkend, kedy budeme robiť veľké nič, len oddychovať, jesť, byť spolu. 🙂 cena do tych 500€. Ďakujem
Patince, Veľký Meder, Dudince, Podhájska
V marci by som mieril kvoli akemu-takemu pocasiu/teplote juznejsie. Slovensko kvoli nejakemu poukazu/prispevku? Lebo Morava (juzna).
@madeincssr veru, kvôli rekreačnému.
@markusrasford toto mám fixnuté len ako kúpalisko 🙂
@biba_18 ja som presne nad tou štiavnicou rozmýšľala, určite pozriem ten penzion, akurát neviem prečo mám pocit, že je to len pekné mesto ale inak tam nič nie je 🙈
My sme boli v hoteli pod hradom v Trenčíne v januári. Dá sa ísť na hrad aj do mesta, príjemný tichý hotel.
No na SK okrem Stiavnice, Piestan, mozno Kremnice, Bojnic, toho malebneho nie je vela. Dolny Kubin (ale v marci este zima)? Alebo potom krajsie mesta? Kosice, Presov, B. Bystrica, Trencin, Trnava, Nitra? Slovraj (este zima)? Niektore Tatry (zima)?
Skus hotel Cingov v slovenskom raji. Je tam aj bazén, vieš ísť na túru, alebo si pozrieť kultúrno historické pamiatky na Spiši.
Banska Stiavnica je nadherne magicke miesto. Mozes pobehat mesto,pekne kaviarne su tam,uzasny antikvariat atd. Prechadzka na kalvariu je krasna,mozes sa prejst okolo tajchov,na Hornu Roven, Cervenu studnu,pripadne Stiavnicke Bane su pekne dedinka vedla BS. V meste mas stolne,banske muzeum s pristupom a prehliadkou stolne. Podla tam mas co robit a vikend je malo.
Este mi napada Sturovo (pekna pesia zona), krasne Dunajske nabrezie, peso do Ostrihomu, monumentalna katedrala, moznost malej krytej plavarne v areali TK Vadas, moznost kryteho termalu pri hoteli TK Vadas...
Bojnice alebo Tatry?
sme tam boli 4 dni a mali sme čo pozerať…
Stiavnica, hotel Erb, uplny skvost😍
Vyhne, hotel Termal
Grandhotel Praha
A čo by si potrebovala, aby na tom mieste bolo? Neviem, co podla teba "nie je" v BS, pretoze ta "je" sama o sebe...
@zalka ďakujem, ale toto je presne to všetko, čo tam nechcem mať. Bazén - nevyužívame. Túru nechceme absolvovať, písala som, že žiadna aktívna dovolenka. A kultúrno-historické pamiatky taktiež, nechceme sa ísť v tomto nejako vyžiť. 🙂 ale pozriem to, ak by sme chceli akurát takýto pobyt
@cafelatte tatry máme pochodené, ale asi to aj tak bude jediná možnosť, skúsime aspoň iný hotel 🙂 bojnice mám 15 km od domu 🙂
@zuzanna822 wau, ďakujem! tento hotel vyzerá naozaj perfektne, a hlavne adults only!
@barka1 ja nepotrebujem ísť nasávať atmosféru konkrétneho miesta, ja potrebujem "vypadnúť z domu". Niečo na štýl zakopaného len na slovensku, ale to viem, že by som asi chcela veľa 🙂 hocikedy vyjdeš z hotela, vieš si vybrať spomedzi x reštaurácií, kaviarní, barov, poprechádzať sa, keď zájdeš za roh, tak už si není v obklopení toho ruchu, vieš ísť aj na dlhšiu prechádzku.. ono nám by naozaj ani nevadilo, keby celý deň nevyjdeme z izby. Preto hľadám aj pekný hotel.. ale priznávam, že ja mám v hlave tú štiavnicu tak čudne zafixovanú, mala by som jej dať šancu 🙂
mne sa páči v Afrodite
@alenka58 a čo tam robíte, mimo kúpeľov (bazény, sauny, atď.)?
Galicia Nueva v Halici. Hotel je tak pekny ze by som z neho nevyliezla. Alebo potom nejaky iny kastiel, ak nie ste zamerany na wellness tak mozno nejaka degustacia vin a podobne.
My ale vsade chodime za wellnesom tak, bez toho neviem, moc poradit
Sú tam múzeá a myslím, že aj nenáročná turistika. Na oddych v štýle byť spolu by mi to vyhovovalo.

my sme boli v štiavnici, penzion casmopolitan, úplne relax… alebo ja milujem piešťany, na takýto pobyt, ale to by som odporučala skôr v lete…