icon

Najlepšie wellness hotely na romantický víkend

8. sep 2025

Ahojte, prosím vás poraďte nejaký hotel s wellnessom kde ste boli spokojní. Chceme ísť len my dvaja, bez detí. Bola by som rada keby ideme samozrejme aj mimo hotel na nejaký výlet nie byť len na wellnese. Plánujem dve noci, pol penzia, to je jedno kde na sk. Je reálne sa zmestiť do Max 500€? Ďakujem krásne za odpovede.

anonym_15f63f
8. sep 2025

@anonym_autor Zochova chata, ani tam nebudú žiadne deti, za mňa naj relax 🙂

simca115
8. sep 2025

@anonym_autor Za tu cenu Horel pieris skús 🙂

autor
8. sep 2025

Môžte kľudne aj lacnejšie nemusí to byť ozaj 500€

simca115
8. sep 2025
@anonym_autor

Môžte kľudne aj lacnejšie nemusí to byť ozaj 500€

@anonym_autor pozri ten hotel za mňa najlepší wellness na slovensku tam je v Permone 🙂

lucik194
8. sep 2025

Permony sa oblukom vyhnut, kvoli detom, krik a hurhaj a rodicia co si nevedia vychovat deti (ano su tam aj deti vychovane to netvrdim).. .. pokazi to cely dojem

anonym_97255a
8. sep 2025

Aphrodite Rajecke Teplice ale treba vystihnut dobru cenu

melanta
8. sep 2025

Permon nie je zlý, ale teda naj wellness hotel nie je ani náhodou a ak nejdete s deťmi, že si chcete užiť s mužom kľud, tak sa mu vyhnite. To je hotel, kde kľud kvôli množstvu detí nikdy mať nebudete, za mňa to je vyslovene detský hotel. Za mňa Tri studničky a Spa Aphrodite, ale tam sa určite nezmestíte cenou n 2 noci. Zochova chata neviem ako je cenovo, či sa zmestíte na 2 noci. Ak chcete chodiť von a chcete romantiku či niečo nie úplne bežné, tak by som pozrela chaty samostatné, napríklad chata V korunách stromov alebo minichatky Liptovalley. Páčia sa mi kúpele Brusno, hotel ako ako taký nie je nič mega, ale wellness a procedúry super. Možno by bolo fajn upresniť aj lokalitu.

anonym_15f63f
8. sep 2025

Do 500€ napr hotel Gino park v PB, je to v kaštieli, robí to romantickú atmosféru

anonym_c4cd81
8. sep 2025

@anonym_autor Nám sa páčilo veľmi v Trenčianskych Tepliciach Baske villa aj kaštieľ Gbeľany .

lucylaw
8. sep 2025

Zochova chata,Grandhotel Praha

autor
9. sep 2025

Ďakujem vám veľmi pekne 😊 popozeram všetko čo ste mi napísali 😊

pljanka
10. sep 2025

@anonym_autor welness jednoznacne Permon. No skvely hotel je aj Impozant, prijemne jedlo, super welness

anonym_935283
10. sep 2025

@anonym_autor
Grandhotel Stary Smokovec. Chodíme tam pravidelne a spokojnosť. Jedlo, wellness, aktivity v okolí. Čo sa týka aktivít, hneď vedľa hotela je zubačka na Hrebienok, dá sa potom ísť aj z Tatr. Lomnice na Skalnaté Pleso, tiež lanovkou, čiže všetko blízko a bez námahy. Prípadne až na Lomnický štít. Alebo potom prechádzka pri Štrbskom plese.

torysheer
11. sep 2025

@anonym_autor ak chcete úplné súkromie, za mňa Villa Helia, úžasné romantické miesto, a máte vlastnú vírivku a infrasaunu aj v apartmáne

veronika729
13. sep 2025

Galicia nueva Halič 🫠

henrietta77
13. sep 2025

Hotel kontakt stará Lesná
Panorama wellness hotel Trenčianske Teplice