Nízkonákladová zimná dovolenka pre rodiny s deťmi
Po prvýkrát by sme chceli ísť na dovolenku v zime, 3 deti a dvaja dospelý, nie sme všetci lyžiari. A čo je ešte dôležitejšie náš rozpočet je obmedzený. Jasné, nemuseli by sme nikam, ale radi by sme niekam vypadli 🙂🙂❤️ viete mi niečo odporučiť?
A chcete ísť do hôr alebo k moru?
@anonym_autor skusil by som weby s chatami na prenajom, mala chatka (a pod.) na nejakom peknom mieste, kde je v dosahu sankovanie/lyzovanie (cim mensie, zapadakovitejsie stredisko, tym lepsie). Aj book..g a airb.b prepatrajte.
Ak mi napises sukromnu spravu, este mam jeden tip na portal (ale vacsina je v CR a na Morave), ktory by ste mohli prepatrat (vyfiltrovat pre vase potreby (chatka a pod., prevadzkovatelna aj v zime), ktorych je tam vsak pomenej).
Podla toho, odkial si. Predpokladam, ze chces lyzovat. Ak nemas daleko do Polska, chod tam. Moje deti takto chodia. Prenajmu si apartman, alebo byt, kedze v hoteli by museli 2 izby. Nieco uvaria, idu aj do restiky, lyziarsku vybavu si poziciavaju na mieste. Polske strediska, aj mestecka su na lepsej urovni, ako nase, ceny porovnatelne, sluzby kvalitnejsie. Vyhladaj cez Booking, maju vela fotiek, aj recenzii.
najlepsie je si nájsť nejakú chatku v lese na megaubytovaní, alebo hauzi.sk.. to vychádza lacnejšie a napríklad moje deti také zážitky milujú.. tiež nie sme lyžiari, ale cez zimu sa takto aspoň vysankovali vždy..
Ked napísala ze niesu všetci lyžiari, logicky hľadá dovolenku v zimnú🫣😅
Autorka, odkiaľ ste?
uplne mega akciu teraz maju v TMR tatralandia vilage. maju v cene ubytka aj lanovky a vstup do aqvaparkov. Mozte sa tam ubytovat a ist sa povozit na chopok alebo ist sa kuknut na ldove stavby na hrebienku a poobede sa kupat v tatralandii alebo Besenovej. My sme tam teraz boli a sme nadmieru spokojni. Vobec tam nevolo vela ludi.
Chýba rozpočet a preferencie. My chodíme do tepla. Odmietam už dať 2000 za predĺžený víkend v Jasnej.
uplne mega akciu teraz maju v TMR tatralandia vilage. maju v cene ubytka aj lanovky a vstup do aqvaparkov. Mozte sa tam ubytovat a ist sa povozit na chopok alebo ist sa kuknut na ldove stavby na hrebienku a poobede sa kupat v tatralandii alebo Besenovej. My sme tam teraz boli a sme nadmieru spokojni. Vobec tam nevolo vela ludi.
@alan1234
Toto nie je mega akcia, to tak majú vždy. Vždy majú v cene aj lanovky aj aquaparky 😉. Ale suhlasim, je to výhodné 😊, hlavne, ak máš ešte aj zľavový kupón.
K moru alebo do snehu? A co znamena obmedzeny rozpocet?
@sisa_s do hôr, sneh
Ked napísala ze niesu všetci lyžiari, logicky hľadá dovolenku v zimnú🫣😅
Autorka, odkiaľ ste?
@anonym_5f61c3 trenčiansky kraj
Chýba rozpočet a preferencie. My chodíme do tepla. Odmietam už dať 2000 za predĺžený víkend v Jasnej.
@martinka13 skôr do 1000
@martinka13 skôr do 1000
@anonym_autor pozerala by som ubytovanie v sukromi (megaubytovanie, hauzi, booking) niekde smer orava, kysuce, ked nasnezi, je tam nadherne a mam pocit, ze lacnejsie ako liptov a tatry.

K moru alebo do snehu? A co znamena obmedzeny rozpocet?