icon

Oplatí sa navštíviť Smolenický zámok počas Veľkej noci?

Včera o 16:26

Ahojte, bol niekto tento víkend pozrieť?
Oplatí sa ísť?
Na koľko cca vyjde časovo obhliadka zámku? Keď prídeme o cca 13ej, či postíhame všetko
Ďakujem

martinmmartin
Včera o 17:46

nic moc tam nieje, neskusite radsej Jaskynu driny?

anonym_48a295
Včera o 17:47

Na nete najdes velkonocny program. Ci je aj prehliadlka, veru neviem.

autor
Včera o 17:57

Chceli sme priamo ten Smolenický zámok, kvôli programu. Ešte sme tam neboli
A konečne máme voľno aj my rodičia ešte aj v pondelok a počasie krásne má byť

nekonecna_katastrofa
Včera o 18:37

Prehliadka zámku je na chvíľku, tam dokopy nič nie je, určite nečakaj expozíciu ako na Bojnickom zámku. Je tam normálne hotel. Bola som tam už dávnejšie, ale bola tam len nejaká expozícia starých hračiek/kočíkov, výstup do veže. Areál je maličký. Môžete sa prejsť k jaskyni Driny. Alebo k hradisku Molpír. Dole v dedine je aj menšie múzeum a Včelovina.

autor
Včera o 18:50

Ďakujem 😉

anonym_ab4dc3
Včera o 18:53

My tam napríklad radi chodíme, ale záleží aký ste náročný, polku ľudí som dnes počula sa baviť a druhá polka hundrala 😂 dcéra to miluje takže chodíme. Áno je tam akoze plnšie ľudí s tím treba rátať na takéto akcie, tento rok mali 5 jednoduchých súťaži, a za odmenu zbierali vajíčka, keď mali všetky šli si pre odmenu (omaľovánky, čokoládový zajko, lízatko, záložka, odznak..). Je tam detská diskotéka, maľovanie na tvár, nejaké to občerstvenie (ale samozrejme dlhé rady). Ale čo nespravím pre deti kým majú radi tieto akcie 😂 prostredie pekne

anonym_b143b6
Včera o 19:35

Prehliadka zámku je len prehliadka veže....zámok služi ako hotel skor Červený kameň tak je to na dlhšie.

maca1984
Dnes o 08:46

Na zámku nič moc nie je v rámci prehliadky. Dolu pod zámkom vo Včelovine je program

elenajezova
Dnes o 09:46

Ja mám rada Hlboču...