icon

Pet friendly reštaurácie v Jasnej a na trase z Košíc

6. jún 2025

Ahojte, zhanam odporucania na dobre pet friendly restauracia v okoli Jasnej, takisto aj ranajkaren na 1 den 🙂 resp restauraciu, kde si dame aj ranajky a to moze byt niekde kludne na trase kosice-jasna. Uvitam kazde odporucania 🙂

madeincssr
6. jún 2025

Ranajky sa daju dat aj na dobrej benzinke (mnohe su uplne oazy s teplym jedlom, slusnou kavou a vonkajsimi "parkmi" pre deti). A aj v Mekaci sa daju rano napr. prazenice, bagel Lucina, dzusy, slusna kava. Inak staci google maps, nahod mesto a co v nom hladas a popozeraj fotky+recenzie. Mas tam vsetky info, otvaracie hodiny, linky na ich weby...

autor
6. jún 2025
@madeincssr

Ranajky sa daju dat aj na dobrej benzinke (mnohe su uplne oazy s teplym jedlom, slusnou kavou a vonkajsimi "parkmi" pre deti). A aj v Mekaci sa daju rano napr. prazenice, bagel Lucina, dzusy, slusna kava. Inak staci google maps, nahod mesto a co v nom hladas a popozeraj fotky+recenzie. Mas tam vsetky info, otvaracie hodiny, linky na ich weby...

@madeincssr dik, ale nie vsade je udaj o tom, ci su tu pet friendly. Ja viem preco sa to pytam takto :D ano ranajkovali sme napr na benzinke pri Levoci aj v mekaci ale tak zopakujem slovicko z prispevku, ze hladam chutne :D alebo som mozno len ja narocnejsie, kazdopadne v tvojich radach nebol ani jedne tip na chutnu a hlavne pet friendly, cize ocakavam prispevky len od ludi, ktori maju vazne tip splnajuci moje podmienky

madeincssr
6. jún 2025

OK, chapem (ja mam rad vsetko a tvoje naroky/chute nepoznam/e). Ranajkaren U MNA v LM si pozerala? Ale ci je pet friendly, to tam len vopred zavolat.

autor
6. jún 2025
@madeincssr

OK, chapem (ja mam rad vsetko a tvoje naroky/chute nepoznam/e). Ranajkaren U MNA v LM si pozerala? Ale ci je pet friendly, to tam len vopred zavolat.

@madeincssr ano tuto jednu som nasla presne 🙂 viac bohuzial nie v okoli, tak asi skusim cinknut tam predsa len. Chapem ako aj ja si dam obcas ranajky hocikde, ale celkovo rada chodim do restauracii na dobre jedlo a obzvlast ak sa jedno vylet ako v tomto pripade, vtedy fakt rada vyskusam viacero dobrych lokalnych podnikov, spravim si vzdy aj resers, len teraz ideme aj so stvornohym, tak trocha prekazka v niektorych podnikoch :D aj ked musim povedat, ze mam skor skusenost ze v luxusnejsich a kvalitnych restauraciach a hoteloch nezvykne byt paradoxne pes problem