Poradíte hotel s wellness vo Vysokých Tatrách?
Ahojte, vedeli by ste mi prosim poradit hotel s wellnesom vo vysokych tatrach, blizko tej ich zeleznice? Aby sme na hoteli odparkovali autom a vedeli sa presuvat tym ich vlacikom. Ak mam teda dobre info, ze to tak funguje. Vieme sa z hotela dopravit inak ako autom aj k trase na popradske pleso? Lebo tam chceme ist urcite. Dakujem
Hotel Patria
Wellness Hotel Patria **** alebo Hotel Sorea Urán ***. Na Podpradské pleso - TEZ Popradské pleso zastávka odtiaľ po asfaltke 1 hod alebo pešo z Štrbské pleso do Popradské pleso cca 1,5 -2 hod.
granit tatranske zruby mate uplne pri vlaciku po trase, ale za mna osobne hotel amalia a sliezsky dom top
@c0ccodrill0 a ešte cenová relácia ?
@marhulka13 no asi aka, ked tatry a welness
@marhulka13 no asi aka, ked tatry a welness
@anonym_8d58a7 tak hotel Patria je topka, ale je tam napr aj hotel tulipán a ten je už cenovo inde. Ale tiež ma wellness
@anonym_8d58a7 tak hotel Patria je topka, ale je tam napr aj hotel tulipán a ten je už cenovo inde. Ale tiež ma wellness
@marhulka13 taky cenovy standard na tatry, ale bola si tam? celkom dobre to ram vyzera 🙂
@marhulka13 taky cenovy standard na tatry, ale bola si tam? celkom dobre to ram vyzera 🙂
@anonym_8d58a7 každý rok chodíme na dovolenku do Tatier odkedy som s mužom. Už 18 rokov. A vždy hľadáme iné ubytko, no sem tam aj opakujeme.
@marhulka13 cenovo inde je hotel bellevue, grand hotel praha, grand stary smokovec aj atrium
s detmi alebo bez?
@amonet 2 deti z toho jedno v kociku
A ten Patria to ma ako daleko na vlacik?
@marhulka13 cenovo inde je hotel bellevue, grand hotel praha, grand stary smokovec aj atrium
@amonet tak to by sa dalo porovnávať veľa hotelov.
@amonet 2 deti z toho jedno v kociku
A ten Patria to ma ako daleko na vlacik?
@c0ccodrill0 za 5 minut si tam. To je ten hotel na Štrbskom plese v tvare trojuholníka

s detmi alebo bez?