Recenzie hotelov Atrium a Lesana
Ahojte niekto skúsenosti z hotelom Atrium alebo hotel Lesana ?
lesana je fajn, rekonštruovali, rozšírili a zamerali sa na deti - ak chceš ísť kvôli deckám, tak by som povedala že super - ja bez detí by som tam už nešla (fakt total na deti zameraný hotel...)
ale pri hoteli je fakt super reštika a tam sa oplatí ísť hoci aj každý deň na obed...
bola som so synom (4 roky) v atriu a môžem len chváliť, či hotel, stravovanie, program, vodný svet. zároveň je v smokomci kam ísť, aj pre ne turistov, napr. len sa vyviezť lanovkou
je kopec hotelov čo sa volajú atrium. myslíš ten v smokovci alebo kde?
@biba_18 áno ten v Smokovci myslím
lesana je fajn, rekonštruovali, rozšírili a zamerali sa na deti - ak chceš ísť kvôli deckám, tak by som povedala že super - ja bez detí by som tam už nešla (fakt total na deti zameraný hotel...)
ale pri hoteli je fakt super reštika a tam sa oplatí ísť hoci aj každý deň na obed...
@biba_18 aké majú programy pre deti? A to vonkajšie ihrisko co všetko tam je? V okolí sa dá kam ísť? Ďakujem
bola som so synom (4 roky) v atriu a môžem len chváliť, či hotel, stravovanie, program, vodný svet. zároveň je v smokomci kam ísť, aj pre ne turistov, napr. len sa vyviezť lanovkou
@nicky0007 izby sú tam aké? Co som čítala recenzie tak píše ze sú maličké a staršie
@biba_18 suhlasim. Jedine s detmi. Jedlo v hoteli za mna nebolo nic ze by som z toho padla na kolena taka klasika,restika co je von bola fajn 🙂
áno, izba bola menšia, ale čistá.

je kopec hotelov čo sa volajú atrium. myslíš ten v smokovci alebo kde?