Recenzie na Gazarku Šaštín
Ahojte🙂 idem sa k vám spýtať.. boli ste tam niekto? Aké je to na kúpanie? A co so psom? Chcela by som ísť na 2 noci. Dieťa a pes..pozerám ubytovanie ale okrem 3 objektov som nič nenašla. Chcela by som chatu aj s kúpeľňou a WC. Poradíte kde mam ešte pozrieť? Pozerala som megaubytovanie a hauzi. No bud nesmie pes alebo je to s ďalšími ľuďmi delené, cize dvor, ohnisko, vírivka atď.. dakujeeem budem rada za každú skúsenosť.
My sme boli nedávno na chatka Pikola,alebo Pikolka? Skús pozrieť. Ale nie som si istá,ako sú na tom so psom. My sme boli dvaja dospelí ľudia. Je to len taká Áckova mini chatka v lese. Dole obývacia časť s kuchyňou,kúpeľňa a hore spálňa. Asi závisí aj aké staré je dieťa,či vylezie hore. Nie je to oplotené, ale súkromie sme mali. Nám sa páčilo,ale neviem,či by to spĺňalo vaše požiadavky 🙂 nekupali sme sa,mali sme tam vírivku
@anitka_4 ďakujem ti pozriem to 🙂 vírivka je super, to by bolo ideálne. Dieťa už väčšie to nevadí ze poschodové. A teda tam to bolo priamo v tej chatovej oblasti?
@anitka_4 akurát to pozerám, táto mi hneď padla do oka😁 aj cena super. Ale zvieratá nepovolené. Co úplne chápem lebo je krasna.
@anonym_autor hlavne sa netes ma kupanie v jazere. Hnus. Smrad, spina 🤮
@veronikaszabova to vazne??? Tak to ma teda ani nenapadlo 🙈 nikdy sme tam neboli ani nikto koho poznám.. ja som zvyknutá na čisté jazerá..
@anonym_autor Gazarka nie je povolena na kupanie. Je to jeden velky hnus. Maximalne sa tam kupu cigani zo Sastina
@anonym_autor gazarka nedostala povolenie na kupanie tento rok
@anonym_autor hlavne sa netes ma kupanie v jazere. Hnus. Smrad, spina 🤮
@veronikaszabova do bodky súhlasím. Boli sme sa tam prejsť v nedeľu a otras. Ja by som tam ani palec na nohe nenamočila, ale ľudí tam bolo dosť a dokonca aj s malým bábätkom🫣
@sandra811 potom sa cuduju, ked sa im vyhodia vriedky, ekzemy... Ja by som tam ani svojho najvacsieho nepriatela nehodila 🤣🤣 ved uz z dialky je ta voda smradlava. Fuuj 🤮🤮
@veronikaszabova
@lllaila
@sandra811 jeeejda baby, ja bam dakujem, naozaj som netušila, že to tam je takto s kúpaním. 🙈 takže výlet zrušený. Ale fakt vďaka, že ste napísali 🙏