icon

Regiojet - jedlo

17. aug 2023

Dávajú jedlo zdarma?

nikollx
18. aug 2023

Ako presne myslíš jedlo zdarma? Ak ako cestujúci tak po celu dobu trasy majú cestujúci kávu zadarmo, a občerstvenie si už musíš kúpiť ale je pomerne dosť lacné, a čo sa týka personálu tak ten ma tiež kávu zadarmo ale jedlo si tak isto musia kúpiť aj keď pracujú v regiojete.

marcellka32
18. aug 2023

3 deci vody zdarma

krasomira
18. aug 2023

Káva, čaj a mala minerálka je zdarma. Jedlo sa platí, ale majú naozaj veľmi príjemne ceny, napr. koláčik za 0,40 centov.

luliu
18. aug 2023

Prečo by ti mali dávať jedlo zdarma?

eeffka
18. aug 2023

@luliu no lebo hadam 10r dozadu davali, voda kava a croasant so sunkou mi dali, u nich som sa naucila jest sladke pecivo so slanou sunkou a syrom. Trasa KE-poprad

tamta
18. aug 2023

Lístok za 10e a jedlo zdarma.. To by pre nich asi nebol velmi výnosný biznis.... 🙂

martinka13
18. aug 2023

My sme šli v business triede. Mali sme vodu a prosecco zdarma. Ceny sú tam smiešne. Za 4 obedy s kávou sme spolu zaplatili 23 eur. Výborne sa cestovalo, výborné služby.
Trasa Žilina-Praha

sara07
18. aug 2023

však si pozri ich web stránku, záleží od trasy + či ideš klasika alebo business

lavender94
18. aug 2023

@eeffka pamätám sa keď som išla nočným tak dávali croissant na raňajky. Ale inak je to klasika. V Standard triede káva zdarma a koláčiky a jedlo za fakt smiešny peniaz. V lowcoste bola káva tuším za poplatok, to ma vtedy nasralo 🤣