icon

Reštaurácie a bufety v Jasnej. Kde sa dá lacno posedieť?

28. dec 2025

Ahojte, idem s deckami do jasnej lyžovať, ja som len odvoz, nelyzujem. Chcela by som na nich niekde v teple počkať cca 5 hodin, dúfam, že ma z restauracie nevyhodia...Hlavne, aby tam bolo teplo a za kávu s čajom aby som nemusela predať obličku 😁 su tam také možnosti? Či len luxusné reštaurácie alebo bufety na stojaka? Alebo mi treba ísť niekde nižšie....
Pôjdeme smerom z demänovskej doliny.
Predpokladám, že parkoviska sú platené, s tým rátam. Ďakujem

ibrunova
28. dec 2025

@anonym_autor Happy end, Crystal bar dole na Bielej púti, o cenách radšej pomlčím. Ja by som ich poslala samých a ostala v meste na Kamennom poli. Hore nie vždy autom púšťajú, možno bude treba ísť skibusom.

autor
28. dec 2025
@ibrunova

@anonym_autor Happy end, Crystal bar dole na Bielej púti, o cenách radšej pomlčím. Ja by som ich poslala samých a ostala v meste na Kamennom poli. Hore nie vždy autom púšťajú, možno bude treba ísť skibusom.

@ibrunova aha, tak skibus mi nenapadol... To ich len vysadim niekde na zastávke? Tie su označené, či stávajú pri veľkých hoteloch? Prepáč, pýtam sa ako pako, ale fakt nemám skúsenosť 🤷

ibrunova
28. dec 2025
@anonym_autor

@ibrunova aha, tak skibus mi nenapadol... To ich len vysadim niekde na zastávke? Tie su označené, či stávajú pri veľkých hoteloch? Prepáč, pýtam sa ako pako, ale fakt nemám skúsenosť 🤷

@anonym_autor a odkiaľ presne idete?

autor
28. dec 2025
@ibrunova

@anonym_autor a odkiaľ presne idete?

@ibrunova takto by sme mali ísť

ibrunova
28. dec 2025

Aha takto, tak ja odpirúčam autom na odstavné parkovisko a odtiaľ busom. A treba si ešte ujasniť, či chcú začať lyžovať na Lúčkach, Záhradkách alebo Bielej púti?

ibrunova
28. dec 2025

Tu máš cestovný poriadok skibusov

petamich
28. dec 2025

Ak idete na stranu ako je Biela Put, tak pokojne mozes pol dna stravit napr. v Liptove, Grande, pripadne aj Ostredok. Nie je to priamo na svahu, je to kusok odtial. Grand a Hotel Posta su najblizsie ale tie su aj najdrahsie ale stale oblicku nebude treba 🙂.

Liptov je taky cenovo priaznivejsi hotel, hoc uz tiez patri pod TMR, byvaju tam skoly v prirode, lyziarske kurzy, snowboardisti a pod. Maju lobby bar a tam sa da sediet a nik ti nic nepovie.

autor
28. dec 2025
@ibrunova

Tu máš cestovný poriadok skibusov

@ibrunova super, ďakujem 🥰

autor
28. dec 2025
@petamich

Ak idete na stranu ako je Biela Put, tak pokojne mozes pol dna stravit napr. v Liptove, Grande, pripadne aj Ostredok. Nie je to priamo na svahu, je to kusok odtial. Grand a Hotel Posta su najblizsie ale tie su aj najdrahsie ale stale oblicku nebude treba 🙂.

Liptov je taky cenovo priaznivejsi hotel, hoc uz tiez patri pod TMR, byvaju tam skoly v prirode, lyziarske kurzy, snowboardisti a pod. Maju lobby bar a tam sa da sediet a nik ti nic nepovie.

@petamich ďakujem pekne 🥰