Romantické miesta na wellness pobyt na Slovensku
Ahojte, poraďte mi romantické miesto na víkendový narodeninový wellness pobyt, kaštieľ, hotel, nejaké krasne miesto v okolí stredného a východného Slovenska… ďakujem!
galicia nueva, grand hotel praha
@miroslava1999 Odporucila by som ti Permon, wellnes maju paradny; ale zaroven je to family friendly a kids friendly, takze toto moze byt problem. Kolegyna chodi do Kaskad, vraj to je jediny neoficialny adults only a velmi ho chvali.
Hotel kaskady, za mňa topka, akurát ceny sú vyssie
@miroslava1999 Odporucila by som ti Permon, wellnes maju paradny; ale zaroven je to family friendly a kids friendly, takze toto moze byt problem. Kolegyna chodi do Kaskad, vraj to je jediny neoficialny adults only a velmi ho chvali.
@dzejn80 nesuhlasim, do Kaskad chodi nezanedbatelne percento rodin s detmi 🙂
@guudy práveže obmedzujú deti. Maju nastavený systém už priamo na recepcii, len pár rodin sa dostane s deťmi. Deti tam nechcu
@lasona tiež som v nedávnej diskusii zachytila,že kaskády určite nie, kopu detí.
Autorka, aj chceš bez detí, adult friendly hotel je Tri studničky alebo Zochova chata, ešte aj Prednú Horu celkom chvália. Skús pozrieť aj Vila Helia na Orave, každá izba má na terase vírivku
@miroslava1999 kaskady Sliac /sielnica jednoznacne - perfektne sluzby, nadherny wellness, maju aj privat spa 👌 vyborne jedlo 🤤 jedine ceny naozaj vyssie, ale da sa vystriehnut pekny termin (v tyzdni) za prijatelnu cenu (treba ratat cca. 500€ pre dvoch na 2noci s neobmedzenym wellnessom a polpenziou)
@miroslava1999 my chodíme do Chateau Gbeľany 🙂

www.spa.sk