icon

Romantický výlet na pár dní

13. okt 2025

Poraďte kam ísť na romanticky výlet cca 4-5 dni. Mám pozerať zlavomat alebo airbnb? Hotel alebo súkromne ubytovanie? Hľadám niečo špeciálne, jedlo si chceme robiť sami. Pozerala som tie kupole/glampingovy zážitok, boli ste tam niekto? Alebo mám lepšie chalet… 🤔

anonym_ded889
13. okt 2025

@anonym_autor glamping je vhodný v lete, teraz by už bolo myslím chladno. My uprednostňujeme polpenziu, takže hotely najlepšie so súkromným wellnes. Ak chcete súkromie úplne tak nejakú chatku, domček na booking sk. Záleží akú lokalitu chcete.

madeincssr
13. okt 2025

@anonym_autor a nejaky termal, kde je ubytovanie priamo v areali (niekedy aj v zupane do vonkajsich aj vnutornych bazenov)? Byvaju aj s ranajkami a mozno aj polpenziou. Pohladaj aj na google maps, uvidis foto, recenzie, kuknes ich weby.

melanta
13. okt 2025

V korunách stromov (je to chata, nemá nič spoločné s chodníkom v kornunách stromov), Litpovalley, North house Orava. Hotely na romantické pobyty, ktoré mi napadajú, tam si jedlo neurobíte na izbe.

anonym_873e3d
13. okt 2025

@anonym_autor My vždy chodíme cez Booking. Záleží ako si to vyskladáte.Čo chcete vidieť robiť čo navštíviť .My si vždy plánujeme dovolenky aj výlety sami.

zuzanita1609
13. okt 2025

Romantika je práve teraz,na jeseň. Toľko farieb by človek ani nenamiešal.

binarypete
Autor odpoveď zmazal