icon

Silvester s dieťaťom v hoteli Sitno

lucia0211
3. nov 2025

Dobrý den,máte prosím niekto skúsenosť ?Chceli by sme tam ísť s dcérkou na Silvestra…či sa jej bude páčiť

eeffka
3. nov 2025

@lucia0211 dcera bude nadsena, tvoja penazenka zaplace 😁

marca12
3. nov 2025

@lucia0211 Sitno je pre deti perfektne,ale pocitaj s tym,ze ceny su tam vysoke.

amonet
3. nov 2025

trinityhotels maju perfektny koncept pre deti. aktivity, animatori perfekt

stormie
3. nov 2025

My sme tam isli prvy krat s tym ze skusime, nemala som velke ocakavania (slovenska kvalita za zahranicne ceny) ale deti aj my rodicia sme boli nadseni! Od ubytovania, cez sluzby, jedlo, program …. Teraz sme tam boli stvrty krat a uz pozeram kedy ideme zase, syn aj plakal ze uz ideme domov. A ano, penazenka zaplace ale toto co tam nikde inde na sr neponukaju (teda aspon neviem o nicom inom)

anonym_5db2bf
3. nov 2025

Asi najlepší hotel na Slovensku, kde sme boli a to chodíme aspoň dvakrát ročne. Nenašla som tam žiadnu chybu. Ceny sú vysoké, ale služby adekvátne

eeffka
3. nov 2025
@anonym_5db2bf

Asi najlepší hotel na Slovensku, kde sme boli a to chodíme aspoň dvakrát ročne. Nenašla som tam žiadnu chybu. Ceny sú vysoké, ale služby adekvátne

@anonym_5db2bf ja som nasla 😂 bola som tam tento rok 2x a to iste, prievan v jedalni ale inak nie je co. 1x sme boli s muzom pracovne v okoli sme tam spali,tak sa nam pacilo ze som tqm bola este aj s detmi (20 a 13) 😁 a uz ked oduta puberta precedila medzi zuby ze "moze byt", tak to naozaj je vsetko ok.

lucia0211
autor
4. nov 2025
@eeffka

@lucia0211 dcera bude nadsena, tvoja penazenka zaplace 😁

@eeffka ja som zástanca toho,že keď na to nemáš,sed doma a plač nad svojím životom a keď máš,tak choď 😜

eeffka
4. nov 2025
@lucia0211

@eeffka ja som zástanca toho,že keď na to nemáš,sed doma a plač nad svojím životom a keď máš,tak choď 😜

@lucia0211 tak smelo do toho, spokojni budete vsetci

nikasmile
4. nov 2025

Budete spokojní, určite choďte....cena je adekvátna tomu, čo ponúkajú.