Som sklamaná zo služieb v Bojniciach
Boli sme tam nedavno a zo sluzieb som sklamana. Zoo ok, ak si odmyslim tie male klietky pre vtaky, macky atd. snad aj toto sa raz zmeni. Vybeh slonov som videla prvy krat a krasa... ale tie sluzby ☹
Gastro hroza. Capovanu kofolu som nikde nenasla(a taku chut som na nu mala). Vsade len flaskove napoje za 2,5€ za pol litra. O jedle ani nevravim, to som bola poucena uz z minula, ze jest budeme inde. Podla mna v dnesnej dobe je vysmazany syr s hranolkami ci nugety s hranolkami prezitok. Gastro za mna 0 bodov. Kludne by tam mohli byt stanky s bagetami, kebabmi, palacinkami, trdelnikmi, waflami....
Nejaky oddych medzi zvieratami tiez nic. Ihriska tam nie su uz ani tie co byvali. Pamatam si ze sa dalo pohrat aj medzi kozickami, mali tam male cinske prasiatka. Nasli sme jedno mini detske ihrisko pre babatka vedla opic a jedno vyssie pri vtakoch pozostavajuce z 1 malickej smykaly a 2 hojdacich konikov.
Vonku pred branou tiez bieda, len hracky a blbosti. Obcerstvenie ziadne, chodte dole do restauracii, z ktorych polovica su turisticke pasce. A co ma najviac dostalo je nemoznost kupit listky online. Prisli sme a rada az po tu cesticku co ide od zamku, fungovali 2! pokladne. Takze clovek pride a najprv 15-20 minut caka s malym dietatom, ktore samozrejme sa uz tesi dnu...
tento krat sme nastastie neplatili za parkovne, lebo to je kapitola sama o sebe...
my sme tam boli asi styri roky dozadu a nemilo ma prekvapilo, ze v zoo sa na pokladni nedalo platit kartou (vobec nebola tato moznost) - snad sa to uz zmenilo. Ale za mna Bojnice tiez nic moc, ale aspon toalety na parkovisku boli fakt ciste 🙂
@hradnapani kartou sa uz platit dalo
ja som tam bola davnejsie..pred zoo ako su stanky mala vtedy chytila do ruky taku lopticku v sietke co ked sa stlaci akoby vyteka zakricala na mna ci jej ju kupim (anglicky kedze sk nevie) mala okolo 5 rokov a cinan vybehol spoza auta na nu a zacla jej neskutone nadavat ci nevie citat -mal tam lamanou slovencinou napisane,zby sa tovaru ludia nechytali .. tak som sa s nim dohadala .. ano moja vina,ze mi dieta pobehlo dopredu a ze nevedela citat v 5 rokoch slovensky ale on nemal pravo na nu hulakat .. strasna hadka tam bola-odvtedy sme tam neboli i ked byvame za rohom .. aj ked to nema priamo so zoo nic ale aj tak ma to nahnevalo kedze je tam kopa turistov z inych krajin a ked na nich takto vyskakuje neaky dilino tak to robi hambu celemu miestu
btw mama uz v tom case mala priamo v zoo langos na ktory spomynala 2 dni na zachode ako ju z neho prehanalo 😀
a z kupaliska nad zamkom mam zase zazitky spred 2 rokov ak by niekto chcel...
Hmm a to som sa chystala s deckami tento rok..takže asi radšej porozmýšľam nad inou lokalitou..
@arasidka123 akoze ono sa tam da... ten cas v zoo celkovo hodnotim ako dobre straveny. dokonca novinka pre mna bola motylia zahrada, kde si motyle aj na ludi sadali. aj tie ihriska viem ozeliet, nie je zoo primarne na to, aj ked tam si vie dospely pri dietati oddychnut a nie vkuse chodit. len stravu by som si zariadila inak a nepocitala s nejakym "oddychom" typu posediet si pri kavicke, dibrom kolaciku alebo dat si nieco dobre alebo zaujimave.
Nepis sem, ale napis im bud recenziu online alebo napis priamo na email, kt. najdes niekde na ich stranke. Na SK sa ludia malo oficialne stazuju, preto sa veci nemenia k lepsiemu.
Restauracia Biograf v centre, famozne jedlo
@kris12 super, vdaka
@sunshine_007 mas pravdu. idem na to.
Aj ja som bola sklamaná. Kartou len pri vstupe sa dalo platiť, preliezky skoro žiadne neplatené,gastro detto. Aj tie výbehy sa mi zdali malé pre niektoré živočíchy,ale to už neovplyvním.
@arasidka123 máme to asi hodinu autom a chodíme tam roky min.2x. Vždy sa nám tam páči.Nikdy tam nejeme. Mám na sídlisku v PD obľúbený kebab a buď sa najeme tam, alebo si to necháme zabaliť a zjeme v lesoparku pri sídlisku Sever. Kedysi som tu žila, syn sa mi tam narodil, tak je to pre nás srdcovka. Syn má už 12,ale chodíme tam od jeho narodenia. je fakt, že preliezky sme tam nikdy neriešili,ani nehľadali. Vždy sme tam boli kvôli zvieratám, tie ho fascinovali. Akurát tie autíčka sme zvykli navštíviť.
Ono, asi aký výlet si urobíš, taký máš...mne sa totiž páčilo aj v BA, aj v KE a určite sú tam rozdiely v službách, aj množstve preliezok. Opäť, páčili sa nám zvieratá. V BA sme zjedli blízko pri východe nejaký kebab, dalo sa to to zjesť, aj keď nebol najlepší v živote a v KE sme sa zastavili v Mc donalds po tom,ako sme prešli ZOO.
čo sa týka výbehov pre zvieratá,len tak z fleku -Panda červená má oveľa krajší výbeh v Bojniciach ako v KE. Naopak medvede sa majú v KE kráľovsky, oproti Bojniciam, úplne najhorší ak si dobre spomínam mali v BA. Opičie pavilony tiež v BA sú lepšie ako v Bojniciach. Všade sa nájde niečo,čo by sa dalo vylepšiť.
@andrejka2424 tak my sme jedli tiez predtym a planovali sme jest potom vonku(xo nam tiez nevyslo ale nema to suvis so zoo a s bojnicami). ale fakt som cakala aspon nejaky sladky street food alebo aspon cukrovu vatu ci cerstve pukance pre dieta. a nieco ine na pitie ako flaskove napoje. a ano, zoo nie je o preliezkach ale ako som pisala, tam si rodic aspon trochu pri dietati oddychne. BA ma minimalne dve ihriska a nemala som pocit, ze deti boli len tam, ale tie ihriska boli vyuzivane a bolo to take spestrenie. nie vsetky zvierata su vzdy vonku napriklad. a ten kopec v bojniciach je dost narocny a hore by mohla byt nejaka "odmena", nie len vlci, ktorych ani nevidno(to sa nestazujem, viem ze zvierata clovek neovplyvni, ale to bola moja motivacia pre 5 rocne dieta a nakoniec z toho skoro nic nebolo).
Toto už ja ako dieťa si pamätám, keď sme tam boli, tak sa chodilo len po slony,dozadu sa už nikomu nechcelo. Pár krát sme vlky videli, inak sa schovávajú. Mne v Bojniciach chýba ten hladkací kútik, tie prasiatka a kozliatka boli super. Škoda, že to zrušili.
@msnesquik presne, aj ja som tam bola a za mna Biograf super

chapem tvoje sklamanie. Preto vzdy ked niekam idem na vylet, aj ked len do ZOO, tak si bud urobim jedlo doma alebo idem do obchodu a kupim si 2- 3 bagety na cestu. V ZOO som si dala maximalne tak pivo a kupila nejake suveniry.