Stanové kempy na Slovensku

kavenkaa
8. máj 2024

Ahojte, viete, prosím, poradiť nejaké kempy na Slovensku, prípadne pri hraniciach v Rakúsku alebo Ćesku, ktoré sú v peknej lokalite? Vybavanie kempu nie je až tak podstatné, viac mi ide o okolie, nejaké jazero a možnosť cyklistiky. Zatiaľ mám skúsenosť len s okolím Banskej Štiavnice, radi by sme však toto leto kempovali viac. Vopred vďaka 🙂

dominikamacakova
8. máj 2024

Slnečné skaly

madeincssr
8. máj 2024

Taboriste Paliste Nejdek (pri Lednici) - pre skromnych vodakov. V Roznove pod Radhostem su dva kempy, jeden ma aj svoj bazen a fajn restiku s terasou (oboje v sezone). Autokemp Straznice (taka retro klasika). Dalsie retro klasiky na Morave - kemp Bojkovice nedaleho Luhacovic (v sezone tusim tiez maju kupalisko), kemp Mořkov (v sezone kupalisko a aj nejaka restika vedla), oba na okraji obce.

madeincssr
8. máj 2024

Kemp Pullmann Piestany (pre nenarocnych), kemp Bela Nizne Kamence (dobry, len trosku hluk od cesty), mestsky kemp Kosice Barca (ak by ste chceli pochodit/pobicyklovat okolie KE resp. prehliadka mesta), kemp Cerveny Klastor, kemp Haligovske skaly (ak este funguju).

la_dolce_vita
8. máj 2024

Juzne Cechy, najlepsie Lipno. Jeden kemp za druhym na vysokej urovni. Krasne okolie, cyklotrasy, kupanie, priroda, zamky, za mna top. Krasna je aj Palava na juznej Morave.