Teplý bazén vo Vysokých Tatrách pre bábätko
Ahojte dievčatá, chystáme sa na pobyt začiatkom februára do Tatier ešte s nesediacim bábätkom, odporúčte kde ste boli spokojné a teplota vody bola okolo 30-32stupňov a hlavne kde sa dá ísť s nafukovacím kolesom🙂 ďakujem krásne
@vewe222 my sme boli upozornení, že deti do 3r by vôbec nemali navštevovať verejné bazény. S 11mes by som neriskovala aj keby sa neviem co dialo. Naozaj môže chytiť čokoľvek a 11mes dieťa ešte nemá vybudovanú imunitu. A tiež by som nedávala koleso ale rukavniky, idealne cherek.
Nevyžiadana rada, prepáč. Len ja som vždy ocenila ak má niekto upozornil na niečo, čo som netušila.
@simona20201309 ďakujem za komentár, my mame odporúčané chodiť s malým plávať na spevnenie svalstva a voda sa mu veľmi páči 🙂
Hotel Trigan Strbske pleso, Hotel odborár Tatranská Lomnica
@jj298 na baby plávanie nie je extra bazén? Na baby plávaní majú také prísne normy, že sa im čudujem ze to majú chuť robiť. Úplne iné normy, oveľa prísnejšie. Podľa mňa je rozdiel byť s bábätkom v bazéne kde sú ďalšie 4 mamičky ako vo verejnom kde je dto cudzích. Na baby plávanie do verejného bazéna by som určite neisla.
To je len môj názor. Mne to povedala lekárka aj prevádzkovateľ verejného kúpaliska. Od 3+

@vewe222 Tatralandia je fajn pre deti, mamicky su tam s kociarom priamo pri bazene, je tam spiaca zona pre male deti, teplota v bazenoch je vsade okolo 30 st az na ten termalny, kde tak male dieta ani nemoze. Je aj speci maly detsky bazenik s atrakciami. V hlavnych bazenoch pri bare sme casto videli tie nafukovacie kolesa s babatkami posadenymi v nich.