icon

Tipy na decembrový pobyt s dvojmesačným dieťaťom

pauliganka
17. apr 2025

Dobrý deň. Poradíte mi výlet v decembri s dvojmesačným bábom? S welness a polpenziou. S možnosťami prechádzok v okolí…

belllinka
17. apr 2025

A ako si chces uzivat wellnes s 2 mesacnym dietatom? 🤔

obleckodogymu
17. apr 2025

Nechcem ti kaziť radosť, len si myslím, že s 2mes bábätkom si wellness veľmi neuzijes keby si sa akokoľvek snažila. Stále hladné, kolkky, uplakané ani netušíš aktuálne z akého dovodu...
Keby aj nekojis tam dokola len robíš mlieko, prebalujes a snažíš sa ukľudniť ho aby neplakalo..
Trošku neskôr by som išla na takýto pobyt😊

bielasovicka
17. apr 2025

S 2 mesačným na welnes? To už sa tento svet naozaj zblaznil🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

nana8989
17. apr 2025

My sme boli s dcérou keď mala 3 mesiace v Atriu kvôli staršej, mala som z toho stres, ale nechcela som to už rušiť, keď sa na to tešila a musím povedať že to bola najlepšia dovolenka za celé roky, malá 80% dovolenky prespala, dokonca sme boli v bazénoch, ona mi spala v sedačke, ktorú som mala položenú na lehátku a celý čas som na ňu videla. Takže každé dieťa je iné. Moja prvá prvych 6 mesiacov svojho života prerevala nonstop a o druhej sme ani nevedeli ze ju mame. A tak je to aj doteraz, sú to totálne rozdielne povahy 😊

domiklik
17. apr 2025

@belllinka pravdepodobne ma dieťa aj otca, ktorý má fyzickú vybavu na to, aby hodinu tlačil kočík, zatiaľ čo matka bude vo welnese. Nemáš za čo

domiklik
17. apr 2025

@bielasovicka čítanie s porozumením

belllinka
17. apr 2025

@domiklik super wellnes, liezt do sauny a do virivky, ked ti z prs odkvapkava mlieko a vonku sa netrpezlivo prechadza otecko s jaciacim dietatom 👍 Nemas za co

domiklik
17. apr 2025

@belllinka existujú muži, ktorí sa vedia postarať o dieťa, a deti, ktoré nevrestia... Novinka, čoo