icon

Túra zo Štrbského plesa na Popradské s domácim miláčikom

21. júl 2025

Ahojte baby mate niekto čerstvú skúsenosts túrou so psom zo štrbského na Popradské pleso? Môžeme ísť so psom po nežnej trase, dá sa ísť zo psom aj najesť niekde vonku, a posledná otázka čítam všade, že nahubok je povinný?

lilianka28
21. júl 2025

@anonym_autor po tejto trase bežne so psami bez nahubku ľudia chodia ale samozrejme na vôcke. Najesť sa dá vonka na terase na chate na Popradskom plese.

danculka25
21. júl 2025

Boli sme v piatok,pri vstupe je značka zákazu so psami .Stretli sme jedného psa na vôdzke bez náhubku ,už hore okolo Poprad.Plesa keď sme šli .

autor
21. júl 2025
@danculka25

Boli sme v piatok,pri vstupe je značka zákazu so psami .Stretli sme jedného psa na vôdzke bez náhubku ,už hore okolo Poprad.Plesa keď sme šli .

@danculka25 lenže vraj nieje všade zákaz a potrebujem vedieť či zrovna na tej trase nieje, tak teraz neviem máme veľkého psa, sú tam povolené aj na lanovky psy, neviem sa v tom vysomarit

lukbe
21. júl 2025

Nežná trasa?❤️🤔

autor
21. júl 2025
@lukbe

Nežná trasa?❤️🤔

@lukbe bežná trasa bol to preklep a nedá sa opraviť 😃

luliu
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor si aj pozerala Google? Či rovno na MK.... Toto sú trasy povolené so psom
Popradské Pleso, zastávka – odbočka zimnej cesty na Štrbské Pleso – modrá značka modrá
Ďalej ku Popradskému plesu a hotelu Popradské pleso po asfaltovej účelovej komunikácii.

Horský hotel Popradské pleso – Symbolický cintorín (bez vstupu so psom do areálu Symbolického cintorína) – Popradská poľana – žltá značka žltá

lukbe
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor už som si myslela, že mi niečo uslo😂, viem o letnej a zimnej trase, tak preto.

autor
21. júl 2025
@luliu

@anonym_autor si aj pozerala Google? Či rovno na MK.... Toto sú trasy povolené so psom
Popradské Pleso, zastávka – odbočka zimnej cesty na Štrbské Pleso – modrá značka modrá
Ďalej ku Popradskému plesu a hotelu Popradské pleso po asfaltovej účelovej komunikácii.

Horský hotel Popradské pleso – Symbolický cintorín (bez vstupu so psom do areálu Symbolického cintorína) – Popradská poľana – žltá značka žltá

@luliu pozerala som mapu ale nevyznám sa ani prd do toho, nakoľko som v Tatrách nikdy nebola, takze ani neviem či tam ide jedna či päť trás preto sa pýtam tu, kto chodí vie

luliu
21. júl 2025
@anonym_autor

@luliu pozerala som mapu ale nevyznám sa ani prd do toho, nakoľko som v Tatrách nikdy nebola, takze ani neviem či tam ide jedna či päť trás preto sa pýtam tu, kto chodí vie

@anonym_autor môžete ísť po zimnej trase Štrbské - Popradské pleso alebo po asfaltke od zastávky Popradské pleso

danculka25
21. júl 2025
@anonym_autor

@danculka25 lenže vraj nieje všade zákaz a potrebujem vedieť či zrovna na tej trase nieje, tak teraz neviem máme veľkého psa, sú tam povolené aj na lanovky psy, neviem sa v tom vysomarit

@anonym_autor ako vraj? Buď je zákaz,alebo nie je.Ak chceš silou-mocou psa brať,tak po asfaltke a s košíkom.My sme šli cez les a sú tam úseky ,kde sa natesno obchádza,ak niekto ide oproti ,plus okolo P.Plesa k symbolickému cintorínu je úzky skalnatý chodník,kde sa zle obchádza,čiže košík jednoznačne,keď už pes musí byť.Aj v Tatrách treba tolerovať,že niekto sa psov bojí .Ja som milovník zvierat,ale toto by som pokutovala .Okrem toho na rozhraní je veľa malých detí (s rodičmi) Treba dávať pozor .Tiež sme stretli a uhli sa bežcom,fakt super nápad ísť si zabehať okolo Popradského Plesa