icon

Vodný svet Bešeňová - akvamarín

jankaovecka
11. mar 2025
marienka1989
11. mar 2025

Neviem, čo konkrétne ťa zaujíma, ja napíšem iba toľko: super hotel s ešte lepšou reštauráciou, varia tam úúúúúúžasne.

jankaovecka
autor
11. mar 2025

@jankaovecka chcem sa spytat (omylom som odoslala diskusiu🤦) ..pisu na stranke, ze ak si objedname pobyt ako rodina, tak vstupy zdarma, tomu rozumiem. Ale napisane je aj, ze pocet noci=pocet listkov. Chapem spravne, ze pocet listkov bude pre celu rodinu. Teda na 6 noci nebude 6 listkov, ale tolko listkov kolko nas je (sme styria). Pre istotu sa chcem spytat ak ma niekto skusenost♥️

sara07
11. mar 2025

@jankaovecka ano každy den pre ubytovaného je vstup celodenny zdarma, dostanete čip, a môžete behat rôzne sa kupat potom na izbu atd
4 ludia = 4 listky na den v podstate

jankaovecka
autor
11. mar 2025

@sara07 dakujem

ajvy66
20. aug 2025
@marienka1989

Neviem, čo konkrétne ťa zaujíma, ja napíšem iba toľko: super hotel s ešte lepšou reštauráciou, varia tam úúúúúúžasne.

@marienka1989 ahoj prosim ta nevies ako to je s check inom? Pisu, ze o 15.00. Je mozne prist skor sa uz kupat? Ci az od tej 15.00?

marienka1989
20. aug 2025
@ajvy66

@marienka1989 ahoj prosim ta nevies ako to je s check inom? Pisu, ze o 15.00. Je mozne prist skor sa uz kupat? Ci az od tej 15.00?

@ajvy66 tak s týmto ti, bohužiaľ, neporadím, keďže mi máme "čip na domov" v podobe náramkov, takže sa kúpať ideme vtedy, keď nám to vyhovuje, keď sa dá prísť skôr, tak sa ideme najskôr kúpať a potom na hotel. Ale pravdepodobne to bude tak, že až po check-inn, keď vám dajú čipy...skús si zavolať na recepciu, sú tam milé tie žienky 👍