icon

Vybavenie izby štandard v Kováčovej

ivca000
7. máj 2025

Čaute, idem so synom do maríny koncom mesiaca a chcela by som sa spýtať aké je vybavenie samostatnej izby štandard. Zaujíma ma hlavne chladnička, viem ze soc.zariadenia sú spoločné na chodbe. Prípadne nejaké rady čo si nezabudnúť.

zuzkavladko
7. máj 2025

@ivca000 na klasickej izbe chladnicka nie je, je jedna spolocna na chodbe, pre cele poschodie. Sucast standardnej izby je okrem posteli a nocnych stolikov s lampou este perinak. Skrine su vo vedlajsej miestnosti, zamykatelne. Bola som so synom 2x, prvy krat sme boli na standardnej izbe, a tento rok na 6 tyzdnov na nadstandarde.

zuzkavladko
7. máj 2025

Nezabudnite si pribory, pohare, toaletak, odporucam kuchynske utierky. Ja som brala aj dzban na caj, ten je pristupny na chodbe cely den, chodila som nam capovat😁 a ak budete chciet sem tam na kolacik do bufetu, tak hotovost lebo sa tam neda platit kartou.

ivca000
autor
8. máj 2025

Dakujem pekne, ja som totiz myslela, ze je standard kde su 2mamicky a 2 deti a nadstandard je samostatna izba, len mi prisla pozvanka kde pise, ze mame samostatnu izbu standard co som ani nevedela ze existuje. Ta skrina mimo izby je co za zahul😬

zuzkavladko
10. máj 2025
@ivca000

Dakujem pekne, ja som totiz myslela, ze je standard kde su 2mamicky a 2 deti a nadstandard je samostatna izba, len mi prisla pozvanka kde pise, ze mame samostatnu izbu standard co som ani nevedela ze existuje. Ta skrina mimo izby je co za zahul😬

@ivca000 hmmm, no tak to bolo pred 3r ked sme boli prvy krat, ze standard boli 2 deti s doprovodom na jednej izbe. Ale je pravda, ze ked sme boli teraz v januari, tak viacej mamiciek zo standardu vraaveli, ze su s dietatom same na izbe. Tie skrine su v spojovacej izbe medzi dvoma izbami, ktora sluzi ako herna a je tam balkon, ale teraz ked pises, ze budete sami, tak by som uz ani za to nedala ruku do ohna 🤣mozno sa to pomenilo. Kazdopadne budete spokojni, mojmu synovi velmi pomohli v Kovacovej. Ma chory bedrovy klb a krasne ho tam rozchodili. S cim tam idete ak sa mozem opytat?

zuzkavladko
10. máj 2025
@ivca000

@ivca000 inac je tam uschovna bicyklov, ak by ste si chceli zobrat. A odporucam navstevu kontaktnej exotickej zoo v Sielnici, co je 5 min autom

ivca000
autor
10. máj 2025
@zuzkavladko

@ivca000 hmmm, no tak to bolo pred 3r ked sme boli prvy krat, ze standard boli 2 deti s doprovodom na jednej izbe. Ale je pravda, ze ked sme boli teraz v januari, tak viacej mamiciek zo standardu vraaveli, ze su s dietatom same na izbe. Tie skrine su v spojovacej izbe medzi dvoma izbami, ktora sluzi ako herna a je tam balkon, ale teraz ked pises, ze budete sami, tak by som uz ani za to nedala ruku do ohna 🤣mozno sa to pomenilo. Kazdopadne budete spokojni, mojmu synovi velmi pomohli v Kovacovej. Ma chory bedrovy klb a krasne ho tam rozchodili. S cim tam idete ak sa mozem opytat?

@zuzkavladko tak sa nechame prekvapit co nas tam caka, hlavne nech to pomoze synovi aspon trosku, tesi sa na koniky. My tam ideme s paraparezou noziciek, nechodi samostatne zatial. Ďakujem za tip, tu zoo isto pojdeme pohladat. Umyvadlo nahodou nebolo na izbe aspon?

zuzkavladko
10. máj 2025
@ivca000

@zuzkavladko tak sa nechame prekvapit co nas tam caka, hlavne nech to pomoze synovi aspon trosku, tesi sa na koniky. My tam ideme s paraparezou noziciek, nechodi samostatne zatial. Ďakujem za tip, tu zoo isto pojdeme pohladat. Umyvadlo nahodou nebolo na izbe aspon?

@ivca000 umyvadlo je na izbe, to som zabudla napisat.