Výhodné ubytovanie na Slovensku
ahojte
uz vyse tyzdna hladat ubytko , ubytovanie aby sme boli sami, a to naozaj vsade ceny od 100 eur na noc?
normalne cumim.
to mozem ist rovno cez cestovku dakam.
aku mate skusenost vy, cez ake stranky si bookujete chaty na Slovensku dakujem
100€ za cely objekt nie je vela, vysak to je 25€ na osobu ak je chata stvormiestna.
@viestta my sme traja. no kamoska plati menej pri mori za apartman, tak ja sa stym jendoducho musim zmierit. za dieta platit rovnako ako za dospeleho :(
Platis za kazdu postel, ktora v tej chate je. Kto na nej bude spat je uz jedno. Platis aj za tu prazdnu
Platis za kazdu postel, ktora v tej chate je. Kto na nej bude spat je uz jedno. Platis aj za tu prazdnu
@viestta ok
ja som chaty/chalupy hľadala cez megaubytovanie.sk . Ale väčšinou sa platí za objekt a vás je málo, tak sa vám to predraží. My chodievame dve rodiny a potom cena za osobu/noc trochu klesne. Ale dá sa aj pre jednu rodinu nájsť niečo za lepšiu cenu, len je to ako hľadať ihlu v kope sena. U nás deti a muž nechcú chodievať k moru, tak sme dovolenky trávievali na SK. Ale teraz radšej hľadám v ČR - ceny nižšie (aj za ubytko, aj služby) a služby na vyššej úrovni.
Ano, za dieta platis rovnako. Ak chces samostatnu chatu, platis za objekt.
ja som chaty/chalupy hľadala cez megaubytovanie.sk . Ale väčšinou sa platí za objekt a vás je málo, tak sa vám to predraží. My chodievame dve rodiny a potom cena za osobu/noc trochu klesne. Ale dá sa aj pre jednu rodinu nájsť niečo za lepšiu cenu, len je to ako hľadať ihlu v kope sena. U nás deti a muž nechcú chodievať k moru, tak sme dovolenky trávievali na SK. Ale teraz radšej hľadám v ČR - ceny nižšie (aj za ubytko, aj služby) a služby na vyššej úrovni.
@pietra no ved toto
My sme boli asi pred mesiacom v Tatralandii v Holiday Village. Sme 4, z toho 2 deti a za chatku sme tam platili niečo malo cez 100€/ noc. Ale sú v tom už neobmedzene vstupy do Tatralandie (a to aj do saunoveho sveta), Bešeňovej a na lanovky v Tatrách. Za mňa veľmi odporúčam. Mali sme celú chatku len pre seba, vonku je miesto na grilovanie , Detske ihriska na každom kroku. Na raňajky sme chodili do hlavného hotela, kde je detsky kútik, premietanie filmov atd. V okolí je toho naozaj veľa čo vidieť. Podľa mňa sa to oplatí. Popocitaj si koľko by ste dali len na vstupné do aquaparkov a za lístky na lanovky. Tie aquaparky máš aj v deň odchodu. Ciže my sme zaplatili za Noc v chatke a kúpali sme sa 2 dni v aquaparkoch. Okrem toho keď si ubytovaná máš zľavu na vstup do Motýlej záhrady atd.
ale teda dá sa nájsť aj lacnejšie, chodievali sme aj sami. Záleží potom na tom, čo všetko od ubytovania očakávate. Dajú sa nájsť objekty aj pod 100€ na noc.
Autorka si podarená..., že kamarátka za apartmán pri mori platí menej... Porovnávať chatu a apartmán.
Nájdi aj ty apartmán na svk a zaplatíš menej. 40 - 50€ za noc podľa toho kde chceš ísť.
My sme boli asi pred mesiacom v Tatralandii v Holiday Village. Sme 4, z toho 2 deti a za chatku sme tam platili niečo malo cez 100€/ noc. Ale sú v tom už neobmedzene vstupy do Tatralandie (a to aj do saunoveho sveta), Bešeňovej a na lanovky v Tatrách. Za mňa veľmi odporúčam. Mali sme celú chatku len pre seba, vonku je miesto na grilovanie , Detske ihriska na každom kroku. Na raňajky sme chodili do hlavného hotela, kde je detsky kútik, premietanie filmov atd. V okolí je toho naozaj veľa čo vidieť. Podľa mňa sa to oplatí. Popocitaj si koľko by ste dali len na vstupné do aquaparkov a za lístky na lanovky. Tie aquaparky máš aj v deň odchodu. Ciže my sme zaplatili za Noc v chatke a kúpali sme sa 2 dni v aquaparkoch. Okrem toho keď si ubytovaná máš zľavu na vstup do Motýlej záhrady atd.
@lenuska9999 to je naozah vyhodne posles mi prosim link? zaujali ma hlavne tie lanovky. dakujem
Keď chces stráviť týždeň niekde na sk môžeš ísť rovno k moru na All inclusive 😀
Cez tento link som bookovala, keď som otvoril schránku , vyskočil na mňa zľavový kód TMR20. Ja som tuším tiež taký použila . https://www.tmrhotels.com/holiday-village-tatra...
Na stránke to majú trošku nezrozumiteľne popísané, no nárok máš na vstup do Tatralandie neobmedzene, aj viac krát do dňa. Platí to v deň príhodu a odchodu a do keltského saunoveho sveta jednorazový vstup za pobyt. Do Bešeňovej máš tiež vstupy , koľko noci= toľko krát tam smieš ist myslím. Ale neplatí to na deň príchodu, čiže až na druhý deň môžeš. Aj keď už urobíš checkout, môžeš stále využívať tieto benefity. A s lanovkami to je myslím rovnako ako s besenovou, tie sme nevyužili, lebo pršalo. My sme mali chatku B, tá je samostatná . Tie apartmánové chatky sú síce asi väčšie podľa obrázkov, aj krajšie zariadené. No sú navzájom prepojené stenou, čítala som nejaké recenzie, že dosť tam počuť “susedov” cez stenu, tak my sme zvolili radšej samostatnú chatku.
200€ pre troch, pri Balatone, Siófok, priamo pri jazere. 3 noci, 45m2, Slovensko je už dlho kurevsky drahé.

100€ za cely objekt nie je vela, vysak to je 25€ na osobu ak je chata stvormiestna.